filipinka
|
Ja, ni nam lahko! Si včasih rečem! Danes zjutraj sem bila že skoraj na poti v porodnišnico, potem sem pa raje šla nakupovat...ha, ha, ha, ... No, že ponoči se mi je zdelo, da ne vem kako ne čutim malega brceka, pa čakam zjutraj... pa spet bolj nežno vse skupaj. Pa vstanem...o bog, še slabo mi je...pa si grem izmerit krvni tlak...131/75...previsok:((:((:((Kaj čem zdaj, najbolje, da pokličem v porodnišnico razložim situacijo in bodo povedali kako in kaj! Pa sem se vseeno še malo stisnila v posteljo k mojemu dragecu, ki je še tako sladko spal...in mali je začel kar fajn brcat. Sem bila že pomirjena :bravo:, kasneje sem še izmerila pritisk in je tudi bil O.K.. Tako, da sva se z dragim odločila, da greva malo pohajkovat po mestu. Bil ja tako lep dan...midva pa tako zaljubljena...hi, hi, hi, hi,... Boste rekle, tale je pa res malo čudna, kako menja razpoloženje! Ja , pa ga res! V glavnem zanima me ali tiste, ki ste proti koncu ali tiste, ki že imate štručke, ali ste proti koncu čutile manj gibov ali so bili boleči in ali vam je trebuh pogosto otrdeval? Vse to se mi namreč dogaja, če izpustim še bolečine pod rebri in v žlički. Malo sem si olajšala dušo in ugotovila, da zdaj ko mam RR in vas, skoraj ne rabim prijateljice! Oja, še jo, ampak ni noseča in še nima otročka, zato me tako dobro ne razume! Lep večer, V. in :duda:
|