|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boraks glicerol globule???
18.1.2007 23:03:54   
Anonimen
A pozna katera te vložke za v nožnico? Namreč meni jih je predpisal G, zaradi vnetja.  Ampak me je v lekarni prav skeptično naredila farmacevtka.
Ima katera izkušnje s tem zdravilom?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boraks glicerol globule???
19.1.2007 7:41:10   
tinaaja
ja, veliko nosecnic jih uporablja in so dovoljene tudi v prvem trimesecju. Jaz sem jih tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 7:41:32   
BarbaraE
A to misliš boraksove svečke? Nekaj podobnega sem jaz uporabljala - na škatli piše natri pa še nekaj. Nekaj pomagajo, so pa malce neprijetne, ker je to želejasto in ti potem sredi noči vse steče ven. Ta prvič, ko sem to uporabljala, nisem vedela in sem se potem sredi noči zbudila in me je kar panika, a mi je voda odtekla ali sem se pa polulalauser posted image . No, zdaj vem, da je treba dati kar pravi vložek na hlačke, če hočeš ostati suh. Se pa dobi te svečke proti vnetjem, torej še preden je hujše vnetje, ko dobiš canesten, ki je pa na recept. Pri meni glede tega ni noben farmacevt kompliciral. Sem pa uporabljala to že v prvi nosečnosti, pa potem tudi, ko nisem bila noseča.

Če ti je G predpisal, je že vedel zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2007 10:44:29   
fusia
Jaz sem jih tudi uporabljala. Ker ni bilo tako nujno sem sicer počakala do 12. tedna (ziher je ziher user posted image ), ampak jih lahko uporabljaš tudi prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?