|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna za na steno
18.1.2007 10:06:13   
freya
Zanima me, ali ima katera tako previjalno "mizo", ki je pritjena na steno in se lahko zloži (tipa Gulliver iz Ikee ali leseno Sadeko)? Ali vam je praktična in koliko je stabilna? A jo imate spodaj kaj podstavljeno?

Imamo problem s prostorom, opcija pralnega stroja odpade, zato me zanimajo praktične izkušnje s tako zložljivo varianto.

Hvala.
Freya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna za na steno
18.1.2007 10:12:52   
Anonimen
Enkrat sem vidla pri eni.Jo je imela v kopalnici na steni,nič podprto.Jaz tudi o tem razmišljam,ker nam zmankuje prostora.Bom pa verjetno kar rabljeno kupila,če bouser posted image

(odgovor članu freya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 10:58:56   
dskubin
ja, ena naša prijateljica ima tisto iz Ikee. Nič podprto spodaj, samo na zidu. Mulc ma najmanj 15 kil (ampak se mi zdi, da ornk več), pa ni še nič ven padlo. Se mi zdi kar lušna, ampak mi pa za to varianto nimamo placa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 12:12:42   
sazi
Prijateljica jo ima že od prvega otroka i je zelooo zadovoljna - nič nima dodatno podprte.
Pri nas pa tudi za to varianto ni prostora in imamo previjalno nad banjo - skupaj z banjico. Je tudi zelo praktično.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 12:42:03   
fusia
Jaz sem jo hotela kupiti, ker se mi tudi zdi zelo praktična, vendar sem se potem premislila. Pa ne zato, ker se mi ne bi zdela OK.
Tukaj hočem samo povedati, da ko sem izbirala med Ikeino in Sadeko, mi je bila sicer Sadeko veliko veliko lepša, ker je pač lesena, vendar pa je njena nosilnost precej manjša kot Ikeina, tako da jaz vseeno priporočam Ikeo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 12:48:03   
Jelenche
no, jaz sem jo tudi gledala iz istih razlogov kot ti, gledala sem jo v baby centru, ...

prodajalka mi je zagotovila da je stabilna in da so vsi zadovoljni z njo, ter da niso imeli še nobene reklamacije. Nosilnost je kar velika ... ne spomnim se točno, vendar mislim da okoli 15kg.

Drugače jo bom šla jaz tudi v ikeo kupit, saj je tam dosti ceneje, sicer pa morma samo še prečekirat katera ima večjo previjalno površino.

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 14:47:15   
tt79
Jaz sem lani celo nosečnost čakala na Ikeino previjalno mizo za na steno, pa je v trgovini sploh niso imel na zalogi (ne v Gradcu ne v Celovcu), sem skoraj tedensko klicarla...na koncu sem se odločila, da dam previjalno kar na pralni stroj in mi je aenkrat še zlo fajn.user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 15:37:24   
Anonimen
jaz jo imam, guliver iz ikee. mi nismo imeli nič spodaj podstavljeno. mi je všeč, ker je dovolj velika, tudi stabilna. pa dovolj dobro je narejena, mene je bilo strah, da bi se sama odprla, pa se ni niti enkrat.
če nimaš prav veliko prostora jo priporočam. smo jo pa mi še dodatno pritrdili na steno.

(odgovor članu freya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2007 15:39:57   
Baucka
Do koliko kg pa zdrži?

Gremo veselo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2007 15:47:14   
Baucka
Ups, vidim da je že zgoraj napisano.

Koliko pa stane v Ikei?

Gremo veselo.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2007 18:49:37   
freya
Obe naj bi zdržali max. obremenitev 25 kg (za Sadeko je tako rekla prodajalka v BC). Previjalne površine ima bistveno več Ikeina (okol 70 cm) za razliko od Sadekove (47cm), zato mi je bila seveda veliko bolj všeč. No, potem sem pa le vzela še meter v roke in kaj ugotovim, da je Ikeina čisto preširoka za našo kopalnico user posted image . Tako da nimam kaj veliko izbire.

Vsem hvala za vaša mnenja.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2007 15:14:25   
frufru
Freya, previjalno lahko daš tudi na posteljico. Jaz mam zelo majhno kopalnico, tako da ni blo šans, pa jo mamo na posteljici. Tako majo od Lip Poljčane v BC. Če poznaš kakšnega mizarja ti lahko pa on naredi. Meni jo je oč naredu za na posteljico in mi je super. zgleda pa tkole:
user posted image

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2007 16:45:12   
Lunc_a
Mi imamo od giluverja in nosilnost je do 25 kg,sem izredno zadovoljna in je ne menjam za nič.priporočam.Mi smo jo naročili preko e-baya

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.