|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Slabost
22.1.2007 13:10:25   
lemavrica
Sem ugotovila da mene ta huda slabost prime šele po zaužitju Elevit tablete in ne popusti dokler se popolnoma ne zbruham. Ali se še kateri dogaja podobno?

(odgovor članu *Marty*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.1.2007 13:42:04   
Anonimen
Meni je tudi kar naprej slabo, bruhala sem pa samo 2x. Se mi pa non stop dviguje, oz. se mi sproža refleks za bruhanje vendar pri tem ostane. Najboj grozno je, ko se mi to v tišini v predavalnici začne dogajat.
Vse mi smrdi, do hrane mi spoh ni, ne vem a sem toliko lačna ali mi je slabo. Še do moje najljubše hrane mi več ni, ko kaj kuham mi vse smrdi....pa sem šele v 7 tednuuser posted image . Upam da kmalu mine.

Srček

(odgovor članu *Marty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.1.2007 14:04:18   
pupi
Meni je ponavadi slabo, če ne jem! Zato se kljub temu, da mi nič kaj ne diši silim in je boljše, samo pač minimalne obroke! Meni pomaga, mogoče bi tebi tudi Marty?!

(odgovor članu *Marty*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.1.2007 18:32:55   
Anonimen
V eni reviji sem prebrala, da pomagajo banane. No, jaz jih imam kar na nočni omarici s prepečencem vred in, ko se mi že natešče začne slabost najprej pojem kak prepečenec in pol banane, da lahko sploh vstanem. Sicer pa tudi meni nobena hrana ne diši. To kar mi je bilo prej zelo dobro mi zdaj sploh ni oz. pojem pol manj kot sem prej. Imam pa čudne dneve, včasih mi je par dni slabo pa mam pol kak dan največ dva mir, pol pa spet isto. Ne vem kako bom to še več kot dva meseca zdržala, pa še diplomo moram zagovajrat - ko sem pravkar pri tem ali katera ve ali Persen tablete tudi vplivajo kaj na nosečnost, ker mene je zagovora tako strah, da bom sigurno mogla vzet kako tableto Persena prej.

LP

Janja

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.1.2007 14:45:30   
Klarita
Meni tudi banane pašejo. Slabost se je začela po 6. tednu, ampak v blagi obliki, po 9. tednu pa v malo hujši obliki. Bruhala sem samo en dan in sicer samo zato, ker sem imela še zastrupitev s hrano, ampak sedaj sem v 10. tednu in mi je še vedno slabo. Najhuje je, ker sem lačna, ampak se mi nič ne lušta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2007 16:59:42   
Mateja82
Prvič so se začela v 6 tednu  in tadrugič kakšen teden prej. Slabosti so  in vse kar pojem, popijem dopoldne tudi zbruham. Od kosila naprej pa je boljše sploh  večerjo,  lahko pojem z užitkom in res ostane v želodcu. Poskusila sem že vse možno pa nič ne pomaga, tako da bo treba kar počakat da samo od sebe mine.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?