|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Številka noge
18.1.2007 9:50:04   
ElaM
Rabim malo pomoči, kakšno cifro noge ima povprečno velika enoletnica?
Mislim, da nekje 20-22, samo nisem prepričana.
Hvala za pomoč, da ne bo naša čmrla dobila prevelikih oz. premajhnih superg.user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Številka noge
18.1.2007 9:54:44   
fricka
Med 20 in 22 je precej velika razlika. Vzemi ji odtis nogice in sicer ga nariši ko stoji in ima lepo stegnjene prstke. Potem pa t odtiskom v trgovino po čeveljce. Pa malo morajo biti večji.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 10:20:45   
CUKRČEK
Čevlje otroku vedno kupuj, ko je on zraven, da jih lahko proba. Ker 100 nogic rabi 100 različnih čevljev. Tudi če je številka prava, jih mogoče ne bo mogla obuti.

Moja hči ima ful visok nart in zaradi tega lahko obuje le malo modelov čevljev. Tako ji nikakor ne moremo kupit čevljev " na oko".

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 10:25:19   
srki
Naredi tako, kot so ti svetovale predhodnice. Naš je imel pri letu št. copatk 18. Številke so res tako različne.

Samo za primer ti povem, da ko sem Aljažu kupovala copate, je imel pred novo št. copatk številko starih copatk 23. Sem si mislila, da mora biti naslednja 24, pa mu ni bila prav, je imel prstke čisto do konca, tako da sem moral akupit št. 25, vender pa mu je le-ta skoraj prevelika, tako da mu moram v copate dat še nogavice, če je v žabicah.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 10:36:58   
ElaM
Hvala, punce.user posted image

:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 11:01:10   
dskubin
otroci so tko različni (in njihove nogice), tko da bi jaz tvojo domnevo razširila od 18-24, pa še tel verjetno ne grejo vsi not user posted image . Je pa res, da je najboljše otroka s sabo imet, ker ne gre samo za dolžino ampat tudi širino in višino čevlja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 11:42:48   
Ninica
Naša je imela pri enem letu copatke št. 18, čeveljčke pa 19

LP, Ninica

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 12:10:34   
KIKI****
Tud jaz ti svetujem da jo pelješ sabo, moja je imela npr pri enem letu 16 št noge in ima skoraj pri dveh št 19, medtem ko je imel sin pri 9 mesecih ko je shodil št 20, pri enem letu pa že 22-je pa tud razlika med firmami čeveljčkov. Naša nosi od 18 do tudi 20.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?