Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 12:56:36
|
|
|
|
marcela
|
Evo spet mene. Tudi jaz še vztrajam. Jaz sem pa včeraj za sladico spekla marmorni kolač, tako da sem malce potešila lakoto, ki se je začela pojavljat. Danes sem za jatrk pojedla 2 banani, za malico 2 mandarini, zdaj pa praznim lumpijevo vrečko suhih marelic in se nacejam z vodo. Za večerjo bo velik grozd. Jutri zjutraj pa se imam namen prič stehtat odkar sem na dieti. A ve ste se že?
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 13:47:06
|
|
|
|
taja27
|
oj, tud jst vstrajam. včeri zvečer sem imela kos sadne torte, pa je sploh nism mogla do konca pojest, mi je šlo kr na bruhanje. sm pojedla pol čist tamale žemeljce, pa je blo boljš. ko sm lačna mi ne paše sladko. danes mi kr ratuje. jem sadje na vsake dve uri in ga ne mešam med sabo. npr. banana, 2 hruški, 1 jabučk, mandarine, kivi in grozdje. sm pa Avi danes za kosilo delala pire in špinačo, pa se mi sploh niso nič cedile sline. jst. aja, pa včeri in danes sem si spila kapučino. evo Ava se je zbudila.... no zdej pa že dve tolčeva po tipkovnici. bo treba nehat. pozdrav od mene in Ave ( zvtsrr c cerrtfvuioniuvuzjhctywe - lastoročno)
|
|
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 14:34:06
|
|
|
|
tt79
|
Ja, tudi js sem še z vami...danes se bolj kot ne nacejam z vodo, ker nisem ravno ljubitelj sadja sem si pa danes že privoščila jabolčno čežano, ki je ostala od zajtrka naše gospodične, pa eno mandarino in en kos ananasa Sem z mislimi bolj v jutrijšnjem dnevu, ko bo na vrsti meso!!! Drugače se pa tudi js vsak dan pregrešim z eno kavo zjutraj, pa malce mleka, ker brez nje ne zdržim brez mleka mi je pa bljak
|
|
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 17:48:11
|
|
|
|
MatMaj
|
Halo. No tudi jaz se kar držim , res pa je da sem danes bolj malo jedla. Mi dela večji problem voda. Kaj pa bomo jutri jedli?
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 19:00:14
|
|
|
|
marcela
|
Jaz bom jutri na hitro, ko pridem iz šole kotlete spekla. Joj malo se lakota pojavlja, a jo uspešno premagujem z vodo in hodim vsake pol ure lulat
|
|
RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje) 18.1.2007 20:33:28
|
|
|
|
trixi
|
Ej, jaz sem bila pa pridna danes. Je šla zjutraj v službo ena boršica z mano, notri pa je bilo:3mandarine, 2 japki in ena banana.Tako, da sem cel dopoldan malo grickala.Saj drugače tudi grickam, samo, da ne sadje pač pa čokolado No, zdaj zvečer pa nisem bila tako pridna , sem pojedla en kvadratek koruznega kruha in en lonček kislega mleka.Ma se ne sekiram, če se bom naučila redno jesti bo že velik uspeh, ker iz izkušenj vem, da ,če imam red pri hrani, grejo tudi kile dol. Aja, pa vagam se tudi, mi je šlo 1 kg dol, mislim, da je to tista taprva packarija, da se telo čisti. Čau, se tipkamo jutri
|
|
|
| Stran: [1] |
Jurij ali ?amaliaKatero ime vam je bolj všeč: Jurij aliJURIJ (
17%)
MATEVŽ (
24%)
LOVRO (
25%)
JERNEJ (
34%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!