|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bikini 2007 - 4.dan (sadje)
18.1.2007 9:10:24   
Eviii
jutro, suhice user posted image .
spet sem se uspela dokopat do računalnika in se malo oglašam.
pondeljek je bil ok. torek katastrofa. dejan me je imel ponoči iz pondelka na torek celo noč na špagci. sploh nism spala. zjutri pa katastrofa. nism mogla niti stat na nogah. in zvičir sm se pregrešla. sm pojedla eno banano in eno pomarančo. ma res nism mogla. včiri mi je bla pa pica prou všeč. jst sm dodala par oliv in par artičokov in je kr šlo. kako je pasalo 3 kepice sladoleda in čokolada zvičir user posted image .

no, danes je pa sadje. evo jedilnik (jemo lahko na 2 uri):

ZAJTRK:
1 mango ali skodelica jagod ali ...

MALICA:
kozarec sadnega ali zelenjavnega soka

KOSILO:
PEČENO SADJE
v skledo položite krhlje pomaranče, na kolobarje narezano banano, na kolobarje narezana 2 kivija, 2 razkoščičeni slivi in skodelico malin. vse skupaj prelijte s sokom ene pomaranče in narahlo premešajte. vse skupaj pecite 7 minut v pečici na 190 stopinj.

MALICA:
6 orehovih jedrc in skodelica čaja.

VEČERJA:
zmečkana banana potresena z orehi.

dober tek!!! za naslednje dni napišem jedilnike malo kasneje.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bikini 2007 - 4.dan (sadje)
18.1.2007 12:56:36   
marcela
Evo spet mene. Tudi jaz še vztrajam. Jaz sem pa včeraj za sladico spekla marmorni kolač, tako da sem malce potešila lakoto, ki se je začela pojavljat. Danes sem za jatrk pojedla 2 banani, za malico 2 mandarini, zdaj pa praznim lumpijevo vrečko suhih marelic in se nacejam z vodo. Za večerjo bo velik grozd. Jutri zjutraj pa se imam namen prič stehtat odkar sem na dieti. A ve ste se že?

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 13:47:06   
taja27
oj,
tud jst vstrajam. včeri zvečer sem imela kos sadne torte, pa je sploh nism mogla do konca pojest, mi je šlo kr na bruhanje. sm pojedla pol čist tamale žemeljce, pa je blo boljš. ko sm lačna mi ne paše sladko. danes mi kr ratuje. jem sadje na vsake dve uri in ga ne mešam med sabo. npr. banana, 2 hruški, 1 jabučk, mandarine, kivi in grozdje.

sm pa Avi danes za kosilo delala pire in špinačo, pa se mi sploh niso nič cedile sline. user posted image  jst. aja, pa včeri in danes sem si spila kapučino.

evo Ava se je zbudila.... no zdej pa že dve tolčeva po tipkovnici. bo treba nehat.

pozdrav od mene in Ave  ( zvtsrr c    cerrtfvuioniuvuzjhctywe - lastoročno)

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 14:34:06   
tt79
Ja, tudi js sem še z vami...danes se bolj kot ne nacejam z vodo, ker nisem ravno ljubitelj sadjauser posted image sem si pa danes že privoščila jabolčno čežano, ki je ostala od zajtrka naše gospodične, pa eno mandarino in en kos ananasauser posted image user posted image

Sem z mislimi bolj v jutrijšnjem dnevu, ko bo na vrsti meso!!!

Drugače se pa tudi js vsak dan pregrešim z eno kavo zjutraj, pa malce mleka, ker brez nje ne zdržim brez mleka mi je pa bljakuser posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 17:48:11   
MatMaj
Halo.

No tudi jaz se kar držimuser posted image , res pa je da sem danes bolj malo jedla. Mi dela večji problem voda.
Kaj pa bomo jutri jedli?

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2007 19:00:14   
marcela
Jaz bom jutri na hitro, ko pridem iz šole kotlete spekla. Joj malo se lakota pojavlja, a jo uspešno premagujem z vodo in hodim vsake pol ure lulatuser posted image

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 20:33:28   
trixi
Ej, jaz sem bila pa pridna danes. Je šla zjutraj v službo ena boršica z mano, notri pa je bilo:3mandarine, 2 japki in ena banana.Tako, da sem cel dopoldan malo grickala.Saj drugače tudi grickam, samo, da ne sadje pač pa čokoladouser posted image  No, zdaj zvečer pa nisem bila tako pridnauser posted image , sem pojedla en kvadratek koruznega kruha in en lonček kislega mleka.Ma se ne sekiram, če se bom naučila redno jesti bo že velik uspeh, ker iz izkušenj vem, da ,če imam red pri hrani, grejo tudi kile dol. Aja, pa vagam se tudi, mi je šlo 1 kg dol, mislim, da je to tista taprva packarija, da se telo čisti.

Čau, se tipkamo jutri

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Jurij ali ?
amalia

Katero ime vam je bolj všeč: Jurij ali

JURIJ (17%)

MATEVŽ (24%)

LOVRO (25%)

JERNEJ (34%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!