|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog - selitev
11.9.2004 2:56:00   
m_m
preselila se bom v okolico velenja, pa me zanima kje najdem v tem koncu (celje/velenje) dobrega ginekologa oz ginekologinjo. Mi lahko katero(ega) priporočate
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ginekolog - selitev
12.9.2004 1:08:36   
m_m
sem bila namrec pri svojem ginekologu( v svojem kraju) PA mi ni nič druga rekel kot sam da sem v 8-mem tednu. Nisem dobila nobenih napotkov pa nobene knjižice. Aja pa naročil me je čez en mesec.
Ker pa se selim k fantu bi pa rada izvedela za dobrega ginekologa v tej okolici (celje/velenje).
upam da bom dobila kak nasvet
hvala

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ginekolog - selitev
12.9.2004 17:30:53   
vicky77
Zdravo!
Jaz sem prej živela v Celju zdaj pa smo se preselili v Domžale in sem obdržala mag. Cvitan-a.Ordinacijo ima v Celju in je res izvrsten ginekolog.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ginekolog - selitev
12.9.2004 19:45:35   
Jančika_
Tudi jaz sem pri Cvitanu, že več kot deset let. Ga ne bi zamenjala! Pri porodu pa je bil zraven dr. Koren, ki tudi dela v Celju, ambulanto ima v bolnici. Če ne bi bilo Cvitana, bi šla h Korenu, je prav tako super.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?