Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 10.9.2004 23:07:17
|
|
|
|
SILVA
|
Ti kar papi kar ti paše:). Jaz sem celo nosečnost nekaj mlela v ustih in pridelala čudovitih 22kg:(,ki pa sem jih že skoraj čisto izgubila:bravo:,še 4 kilce,te pa tud če ostanejo:)-. lp
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 10.9.2004 23:33:56
|
|
|
|
Ezi
|
Halo, Silva?? A res, al kaj? :zmeden:Pa že zdej si taka trlica:zmeden: Ti Annny, ti pa si le privošči, naj te nič ne skrbi. Še najmanj pa kilogrami, ki naj bi ti ostali po porodu. Tudi jaz sem imela prav napade "lakote" in bolj ko se je bližal konec nosečnosti, bolj mi je pasalo sladko. Ne vem, kako to. Pa še zdaj ne morem brez sladkarij:)- tudi jaz sem se zredila za cca. 20kg, pa jih imam zdaj manj kot pred nosečnostjo, kljub sladkemu ...;););) Lp, Ezi:racka:
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 10.9.2004 23:47:34
|
|
|
|
niki5
|
Anny, ne sekiraj se, sploh pa se do sedaj nisi veliko zredila.. drugače pa otroček proti koncu potrebuje več hrane in tudi hitreje raste. Mene tudi sladakrije preveč vabijo.. še dobro da mi tudi sadje paše, tako da uspem malo kombinirat.
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 7:06:30
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni so za povečanje teže vedno uspešno delovali izpiti. Sem pač tak tip, da če sem pod stresom skoz nekaj jem:ups:. Drugače pa se zdaj zaenkrat z dobrimi 3 kg do 28t4d kar dobro držim. LP Lunca
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 11:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Silva in Ezi-ne vrejamem, da sta se tolk zredile:)-:)-:)- Ampak Romy23 pa full dobr zgleda, se sploh ne vid, da je bla noseča:)-
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 13:39:16
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, ste me potolažile, hvala(((((-: Hm, če sta se zredili za 20 kg- a vama je G kaj 'težil'? Mislim, da se 20 kg da 'pridelati' čisto mimogrede..malo več poješ, pa je. Pa tudi to je zanimivo, da se nekaterim KG sploh ne vidijo..Jaz sem še vedno bolj šlank, samo trebuh imam taaaaaak((-: Če bi imela dodatnih 20 kg, pa tudi mislim, da sploh ne bi izgledala ne vem kako 'zalita'- saj baje so ti kilogrami večinoma voda, ki zastaja v telesu, pa otroček in vse kar spada zraven... Tako da...midva s pikcem bova kar pridno papala in se redila((-:
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 20:08:41
|
|
|
|
filipinka
|
:(Tudi jaz sem med tistimi, ki so zredile čez 20 kg. Ginekolog mi ne teži! So se pa mi pojavile beljakovine v urinu, kar je najbrž zaradi visoke teže. Zato mi je žal, da se nisem bolj pazila. Sem se že trdno odločila, da v naslednji nosečnosti, bom pa res pazila nase. Čao, V. in :duda:
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 22:24:57
|
|
|
|
SILVA
|
Nič ni težila,razen zadnji teden nosečnosti mi je rekla,da zdaj pa lahko začnem malo pazit na prehrano:)-. Drgač pa,jaz sem šla iz porodnišnice s 6k manj,v 4 mesecih sem jih zgubila pa še 12:bravo:,brez hujšanja.To pa dojenje dela:)-. lp
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 11.9.2004 22:55:07
|
|
|
|
SILVA
|
Ribica,kar poglej moj album-Moj Matija,pa boš vidla kok sem bla debela:)-:)-. lp
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 12.9.2004 22:18:49
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, Ribica, verjemi ... tok kil sem mela, da je bilo joj ... sem že mislila, da bom mojga dohitela :)-:)-:)- Čeprav se mi zdi, da se vseh teh kil ni videlo, ali pač? Niti G. niti sestra, mi nikoli nista nič rekla, le s slanim nisem pretiravala, da ne bi preveč zatekala. Jaz sem prišla domov z 10 kg manj, v naslednjih 5ih mesecih, pa je šlo vse ostalo dol.Kot pravi Silva - dojenje. Tudi jaz tako mislim. Pa še malo sprehodi, pa otroka gor in otroka dol... Brez skrbi...;) Jaz še zdaj zelo veliko pojem, vse sorte hrane, tudi sladko, hujšala pa nisem nikoli, se preveč bojim, da bi izgubila mleko... Lp, Ezi:racka:
|
|
|
|
Lakota proti koncu nosečnosti?? 12.9.2004 22:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli ne bi rekla za nobeno od vaju, ker se nobeni nič ne pozna:) lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?