|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev
17.1.2007 17:00:55   
soni
Ali mogoče veste, koliko časa čakaš pri Rešu, da prideš do umetne oploditve?Če imaš opravljene že vse preiskave?
A tudi tako dolgo traja kot drugje? A potrebuješ tudi kakšno pošto od konzilija?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev
17.1.2007 17:17:50   
Hope2
Ne rabiš nobene pošte od konzilija in nobenega čakanja. Pokliči in se naroči za prvi razgovor. Na prvem razgovoru se pomenite kako bo potekalo zdravljenje in predpisal bo zdravila, ki si jih gresta iskat v ITA. Lepo je, če imata napotnice, ti od osebnega G, mož od osebne zdravnice, pa če lahko sprosita si vso dokumentacijo oz izvide preiskav (FOTOKOPIJO). Če nima gužve, bosta že v naslednjem ciklusu v akciji. Se pravi čakaš samo da pride user posted image . Na razgovor pa čakaš manj kot teden dni, no lahko tudi kak dan več. 
Drgače ti bo tudi sestra, ko pokličeš vse povedala, glede napotnic.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 19:02:03   
nenna

Soni,pozdravljena pri dr Rešu prideš zelo hitro v postopek,če greš
samoplačniško.Odvisno od postopka kratki ali dolgi.
Na koncesijo pa je verjetno tudi nekaj časa za počakat.
Najbolj,da poklišeš se naročiš in se zmeniš z Rešom.
Jaz sem ga poklicala kar na mobilni mu povedala zadnjo M in me je kar on naročil kdaj lahko pridem.Tako da že jutri zaćnem s postopkom.
Res je prijazen,vse ti razloži tko ,da ni problema.
Pa srečno.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 19:33:45   
Milamay
Mene pa zanima, kolikšna je cena takega postopka, če greš samoplačniško?

Jaz sem zdaj  naročena na prvi posvet maja v MB bolnišnici, torej da se bo kam premaknilo, bom verjetno čakala še kakšno leto ali tu nekje?user posted image  Joj, grozno je le to, da mi leta bežijo in s tem se tveganje za kakšno kromosomsko napako tudi povečuje.

Torej, če ima katera kaj več informacij, bom zelo hvaležna.

LP

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 20:48:01   
kanarka
Sem bila ravno včeraj pri njemu in cena IVF postopka je 800 EUR + zdravila 300 EUR, torej vse skupaj 1200 EUR. Če pa je ICSI postopek, potem je cena za 200 EUR višja.

Kot so že ostale povedale, si na vrsti takoj.
V MB pa na ta postopek čakaš 1 leto (tudi jaz sem na čakalni v MB in sem se odločila ne čakati in zato bom šla samoplačniško k Reš-u).

Pa veliko uspeha kakorkoli se boš že odločila.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 21:07:27   
Milamay
kanarka - hvala za odgovor. Ja, res je najbolj grozno, da moraš toliko časa čakati. Kakšna pa je kaj uspešnost pri dr. Rešu?

Držim pesti zate in za vse, ki se trudite, da bi kmalu ugledale user posted image user posted image .

Lep večer

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2007 5:39:00   
Anonimen
Po enih podatkih, ki so krožili po RR iz strokovnega članka, je bila uspešnost v Postojni največja (Reš spada v postojno). Mogoče še kje v iskalniku najdete te podatke

user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 10:31:51   
soni
Najlepša hvala za odgovore. Vsem, ki tudi nestrpno pričakujete  user posted image želim, da vsi čimprej pridemo do te sreče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2007 20:18:39   
kanarka
Milamay, mislim, da ima te podatke objavljene na www.neplodnost.com
Meni je kazal statistiko in ker sem že 35, sem padla v razred z nižjim odstotkom (cca 19% ali še celo manj). Če si mlajša od 30 potem je odstotek nekje okoli 30%. Ne zagotvaljam ti, da so odstotki točni, ker jih govorim na pamet, kolikor se spomnim iz pogovora. Sem bila bolj fokusirana na druge stvari in ne toliko na statistiko.

Moram pa priznati, da sem bila zelo navdušena nad njim in njegovo strokovnostjo. V MB, kjer se drugače zdravim, nama pol toliko niso povedali kot on in tudi zelo razločno objasni situacijo in ti priporoča naslednji korak.
Kaj več bom vedela prihodnji mesec, ko grem v postopek.

LP 

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!