Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice - Škofja Loka 14.2.2007 9:56:52
|
|
|
|
DeVilla
|
No, glede na to da bo jutri še sonce, a se dobimo pr Homanu zunaj na vrtu?? Imajo dekce pa grelce, za eno kavo bo že.. Uro bi pa jest predlagala enkrat po 12h al pa kasnej, da nafutremo otroke pa da se megla dvigne.. Kako se vam zdi?? Lp, DeVilla
|
|
RE: Mamice - Škofja Loka 14.2.2007 11:46:13
|
|
|
|
DeVilla
|
POPRAVEK - dobile bi se v petek 16.2. pri Homanu, jaz jutri ne morem - sem se zdele spomnila.. Upam, da bo lepo vreme.. Za uro pa povejte, kdaj vam je najbolj kul... Men bi pasalo okol 14h.... Lp, DeVilla
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2007 12:10:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice - Škofja Loka 14.2.2007 12:34:27
|
|
|
|
mojamia
|
ojla, jaz hodim ven okrog 12-13 ampak na eni kavici bi se pa lahko dobile. jaz sem načeloma za!!
|
|
|
|
RE: Mamice - Škofja Loka 16.2.2007 9:13:52
|
|
|
|
DeVilla
|
NO, mi2 z Lucijo se bova potrudile biti okol 13h - 13.30 pri Homanu.. Vse je odvisno, kdaj bojo hotel gospodična jest kosilo.. Imava zelen voziček, jaz sem v rjavi dolgi bundi pa imam rdeče lase in očala.. Če bo kakšna tam okol hodila, naj me kar za rokav pocuka.. Lp, DeVilla
|
|
RE: Mamice - Škofja Loka 16.2.2007 19:48:20
|
|
|
|
razigrana
|
Pa ne da sem zamudila srečanje Pri nas je od torka popoldne noro. Revež že od nedelje namreč ni kakal in ga po cele dneve, kar nisva v vozičku nosimo po rokah, ker ga tako zvija. Tako, da sončece in mojamia oprostita, ker se nič ne slišimo za sprehod, ampak midva zdaj hodiva kakor je. Tudi po 4x na dan, da je vsaj v vozičku malo miru. No, upam da ste se načvekale, pa da se vam bova lahko kdaj pridružila tudi midva. Lahko noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
oš poljesarartisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?da (
50%)
ne (
50%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!