|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je z mojim moški?
17.1.2007 10:06:02   
Anonimen
Punce pozdravljene!
Ker mi je v teh dneh zelo težko, sem se obrnila na vas. Z mojim sma skupaj 3,5 leta in že leto in pol  delava na otroku in lani decembra sva začela s preiskavami in letos bi mi naj naredili prvo inseminacijo.
Čeprav je najin odnos lani decembra bil malo napet, vbistvu nič posebnega, malo sem mu zatežila, če je hodil dosti po kavicah...(ima firmo in je res zaposlen..)
Letos, 2.1. pa mi reče, da ali greva narazen ali pa da grem jaz domov za kake 2-3 tedne, da malo premislima. Se slišiva, on še razmišlja, da bi pa ne bi....da me pogreša......Ne bi rekla, da bi imela kake probleme že dlje časa, vse sma planirala, načrtovala, pol pa naenkrat šok...

Ste bile kdaj v podobni situaciji?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je z mojim moški?
17.1.2007 10:18:48   
*alja*
Jas ga ziher nebi čakala, da on brez vzroka premleva če bi ali nebi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 10:22:57   
Mina1
Lahko da se je premislil glede vsega, ustrašil, prenaglil, sploh glede tega, da gresta narazen za nekaj časa in premislita, to mi diši na razhod, žal. Mogoče ga je "stisnilo", da bo konec neke svobode, za moške je to mnogokrat problem in se počuti utesnjenega med štirimi stenami in obveznostmi, ki jih prinese otrok. Ni vedno tako, velikokrat pa je, žal.

Mogoče ima kaj drugega v mislih zase in ne za vaju (vem, da se kruto sliši), ima druge načrte, je z mislimi nekje drugje.

Predlagam resnično dober in odkrit pogovor. Drži seuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 10:25:45   
Taula
Ja. Mislila sem da je vse OK..pač zveza z vzponi in padci, kot vsaka. Ko sva bila v vzponu spet (manj prepirov, skupni načrti, selitev...) mi je povedal da že nekaj časa ni srečen in da je ta zadnji mesec, ki je bil zame fantastičen poskušal sebe prepričati da je lahko z mano srečen in da mi prej nič ni želel povedati dokler ni videl kako so resnična čustva. In sva šla narazen, ker nekoga ne moreš prisiliti da čuti kot ti. Je pa velik šok bil zame to, a sem preživela, čeprav se mi je takrat zrušil svet.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 10:27:17   
teri
Žal mi je zate Anonimna ,ampak se strinjam z Mina 1.Moški se radi ustrašijo in verjetno ker si bila v dec malo tečna,se je ustrašil in si mislil kaj bo šele pol!Ne vem no ampak moški imajo včasih eno čudno predstavo o odgovornostih in družini!Jaz ne bi čakala,ampak bi se iskreno pogovorila z njim,ker čakat nima smisla.Naj ti pove al tako al tako.Upam da se ti bo izteklo vse dobro!Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 11:02:52   
pety78
Ustrašil?!?!? Ja, pa ja. Nočem obsojat, ampak malo pomisli...A je veliko odsoten? Se je njegovo obnašanje spremenilo? Bodi malo detektivka. Tudi mojega je bilo verjetno strah, ko sem zanosila, oziroma, ko sva planirala, pa me ni poslal domov na razmišljanje, tudi če sem bila kdaj tečna. 

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2007 11:15:48   
tažana
ta je dobra!
ne more te kar domov poslat da bo on malo razmislil user posted image .
mislim da res beži pred neko stvarjo?!
če bosta razčistila in bosta spet skupaj, se prepričaj, da ne bo on vsak mesec tako razmišljal?
smešno ampak moj user posted image  raje doma razmišlja. ima intimen prostor za to - WCuser posted image user posted image user posted image

upam da rešita  tole!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2007 11:24:37   
Slončica
Ojej, a njega si si ti zbrala za očeta svojih otrok?Bejž bejž frajer te je dal na off ti pa še razmišljaš?
Ne vem kako to doživljaš, sam če bi mene postavu vn še prej pa bi dala skoz vse možne preiskave, mu ne bi ušla kaka prazna guma na avtuuser posted image user posted image .Lahk pa se pomenita kot odrasa človeka in mu pobereš svoj del vlaganj, če sta skupaj kaj ustvarjala in si poiščeš človeka vrednega tvojega časa.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2007 11:29:49   
Anonimen
Ja, saj vem, da diši na razhod. Saj sva se že odkrito pogovarjala. Mi je zatrdil  da ni druge ( po mojem je ni, ker pol bi si vse stvari morala spakirati domov, imam še jih več kot polovico tam). In danes je točni 14 dni, odkar sem šla. Mislim, to se ne dela. Malo zaškripa, pol pa pakiraj pa domov. Ljudje se vsedejo dol in pomenijo in probajo it naprej. Pač malo težko razumem, da danes na jutri lahko človek tako odloči.
Pa ne ve kaj bi, da ne bi šel rad narazen....naj se odloči, saj člocek čuti kaj bi rad, ne pa da rabi 14 dni da se odloči.
Pa bil je čisto normalen, še pogovarjala sma se kak se privlačila...

Hvala vsem.

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2007 11:35:13   
teri
Resnično mi je žal zate,sploh pa zato ker sta delala nauser posted image in ker si mogla dat skozi vse te raziskave.Ne razumem pa ga zakaj rabi čas.Sej če ti do nekoga ni pol veš da nočeš bit z njim in se strinjam s tabo da to se ti ne more zgodit iz danes na jutri.Ni logično.Mogoče se mu je pletlo to poglavi že dalj časa pa si ni hotel priznat in je dober igralec da nisi nič opazila!Če je danes 14.dan.,pejdi do njega da se še zadnjič pogovorita,bodi odločna in samozavestna(to pali) in ne popuščat od svojih teorij in sanj za v prihodnost.Če vidiš da te ne razume in ne razmišlja podobno kot ti,se vstani in spakiraj čisto vse.Pojdi domov...po moje te bo prosil da prideš nazaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2007 11:52:08   
baguSka
Ojej, a njega si si ti zbrala za očeta svojih otrok?

Hm... Zakaj pa si ga nebi smela??? A ga mogoce poznas, da ves da ni pravi zanjo??? Kako pa ves, da je tvoj dragi primeren za oceta TVOJIH otrok???

Sori, ampak tegale pa res ne razumem.. Kako lahko nekdo sploh kej tacga rece no..user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2007 12:02:53   
Naja31
Po moje se to ni zgodilo v njemu od danes na jutri, ampak se je to v njemu kuhalo dalj časa. Samo ni imel jajc, da bi ti povedal.
Bolje, da se je to zdgodilo zdaj, kot kasneje ko bi ti bila mogoče že noseča.
Jaz na tvojem mestu nikakor ne bi šla nazaj, pa če tudi on čez 14 dni ugotovi, da ne more živeti brez tebe.
Meni je to malo sumljivo. A mu 100% verjameš, da nima druge? Jaz bi rekla, da jo ima. Redki so moški ki to priznajo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2007 12:07:11   
Mina1
Še to mogoče: kakorkoli se med vama razplete oz. v kolikor se bosta razšla. Bolje sedaj, ko še ni otrok, verjami mi, da je lažje, pa vem, da ti je težko in se vse tole kruto sliši.

Iti narazen po rojstvu otrok je velko huje, verjemi mi, sama dajem to skozi že 8 mesecev in se še vedno borim, da stopim iz začaranega kroga.

Sigurno te "čaka" nekje nekdo, ki te bo cenil in imel rad in si bosta ustvarila družinico, nekdo, ki te bo cenil. Držim pesti zate.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 12:07:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, saj vem, da diši na razhod. Saj sva se že odkrito pogovarjala. Mi je zatrdil  da ni druge ( po mojem je ni, ker pol bi si vse stvari morala spakirati domov, imam še jih več kot polovico tam). In danes je točni 14 dni, odkar sem šla. Mislim, to se ne dela. Malo zaškripa, pol pa pakiraj pa domov. Ljudje se vsedejo dol in pomenijo in probajo it naprej. Pač malo težko razumem, da danes na jutri lahko človek tako odloči.
Pa ne ve kaj bi, da ne bi šel rad narazen....naj se odloči, saj člocek čuti kaj bi rad, ne pa da rabi 14 dni da se odloči.
Pa bil je čisto normalen, še pogovarjala sma se kak se privlačila...

Hvala vsem.

Jah, a veš, zelo malo je ljudi, ki se tako dobro poznajo, da takoj vejo, kaj čutijo in tudi kaj naj ukrenejo. Večina ljudi v sebi samo čuti, da nekaj ni OK, da pogruntajo, kaj je to in da si to sploh priznajo, pa traja kar nekaj časa. In potem tuhtaš in tuhtaš, kaj bi rad, a je to res to, a bi bilo lahko kako drugače, kaj ukrenit, res tako čutiš ali se samo slepiš, gre zgolj za fazo,.... zraven se vmešajo še družbene norme (beri: treba je potrpet do konca)....

Zihr ta njegova odločitev ni prišla čez noč, ampak je kar dolgo premišljeval, pred tabo pa se je seveda delal, da je vse OK... ker je tudi sam sebe slepil, da bo mogoče s časom res vse OK, ... pa je s časom postalo le še slabše. In konec koncev je sprejel odločitev, da rabi čas za premislek.

Kaj pa vem, jaz bi mu rekla, naj se v naslednjih treh dneh dokončno odloči, kaj želi. Če ne bo imel enega roka, bo tuhtal in tuhtal in tuhtal v nedogled. Ti ne boš vedela, pri čemu si, on ne bo vedel, kaj hoče. Tako pa vsaj nekaj imaš v rokah, čeprav slabo novico, a vsaj veš pri čem si.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2007 12:33:07   
srki
Reci mu, da ne moreš več čakati in naj te ne pušča v negovovosti. Naj se odloči že enkrat. Pa saj nisi predmet, da te tako pošilja domov, on pa razmišlja....ah, malo otročje se mi zdi.

Strinjam pa se tudi z baguSko glede zgoraj napisanega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 12:37:00   
Anonimen
Kakšen dec, da te kar domov pošlje???? To je odraz nezrelega moškega, ki misli, da ima vse vajeti v rokah.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 13:50:01   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Kakšen dec, da te kar domov pošlje???? To je odraz nezrelega moškega, ki misli, da ima vse vajeti v rokah.

Ja in na koncu koncev, kakšna ženska???? Da ko se mu dvigne, pride ona nazaj k njemu. Meni bi to rekel trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 13:56:37   
žirafica
In tako te misli dat na vsake toliko časa malo na hladnouser posted image
Ljubi ali ne ljubi, ne more biti nekaj vmes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2007 15:03:30   
teri
Če boš od volje nam pa vseeno lahko sporočiš kako je šlo in kaj si se odločila!Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2007 19:52:54   
Anonimen
ja, nezreli človek. se strinjam. javim, kako bo se bo izteklo ampak sem dovolj samozavestna, imam svoj ponos in to za mene ni ljubezen. naj kar pokliče ampak mene ne bo nazaj!!!! vem, da nekje obstaja moški, ki bo z veseljem z mano, v slabem in dobrem.

me kolegice pravimo: lassie se vrača......pa še zmeraj je bilo res.....haha...

se čujemo punceuser posted image !!

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?