Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 16.1.2007 20:47:04
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Men je moj G svetoval jemanje folne kisline do konca 12. tedna. Do takrat se zivcevje razvije, je pa res, da pise, da lahko pijes celo nosecnost. Mi je pa ostala ena skatlica Tifola viska, ce katera potrebuje.....
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 16.1.2007 20:49:40
|
|
|
|
Sisy
|
Jaz jemljem Elevit pa ga bom kar celo nosečnost ker ima toliko vitaminov,ki jih pa na žalost s hrano ne dobim dovolj...Jemala ga bom bolj zaradi teh in ne zaradi folne kisline...V končni fazi pa je Elevit namenjen tudi za doječe matere....
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 16.1.2007 21:02:00
|
|
|
|
cmokec
|
Priporočljivo je jemanje do 3 meseca, nič pa ni narobe, če ješ celo nosečnost. Jaz sem jedla Tifol in sem po 3 mesecih nehala jemati. Sem pa vsake toliko časa popila kakšne multi vitamine, pa veliko sadja in zelenjave. Predvsem so važni večji vnosi železa, da ne boš slabokrvna.
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 16.1.2007 21:30:31
|
|
|
|
triša
|
Jaz nisem jemala ne eno ne drugo, pa je ta mala zdrava k riba.
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 16.1.2007 21:37:56
|
|
|
|
Luskan
|
Jaz sem jemala pred zanositvijo in potem celo nosečnost - tudi po nasvetu G.
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 7:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem jemala Tifol pred in naslednje tri mesece v , potem pa mi je G. rekla,da naj začnem jemati Elevit in ga jem do konca ali pa še po porodu. Mislim da Tifol lahko ješ tri mesece v nosečnosti, Elevit pa kot ste že napisale tudi ko dojite.
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 9:24:25
|
|
|
|
Katrin
|
Jemala sem ga pred nosečnostjo in potem še prve tri mesece. lp, katrin
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 9:47:19
|
|
|
|
April
|
Folno kislino sem jaz jemala še po porodu, zato ker ni koristna samo za nosečnice, ampak tudi za druge. Zdaj imam elevit, ki ga bom jemala še po porodu, dokler bom dojila.
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 11:32:54
|
|
|
|
Eca
|
Jaz jemljem elevit in imam po njem obupne prebavne motnje.... prvo sem zaprta cel teden, pol me zvije in letijo samo neki koščki črnega blata ven in pol me boli cela tazadnja od napenjanja.....Sem nehala z vsakodnevnim jemanjem. A ve nimate nobenih težav? Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 11:54:01
|
|
|
|
zabica26
|
Men je g svetovala celo nosečnost. Jst kr vztrajam, nimam pa nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 13:41:13
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem jemala prve tri mesece.
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 20:36:46
|
|
|
|
pupi
|
Tudi jaz imam te težave, sploh ne grem na blato, če pa že pa je enako kot pri tebi. Sploh nisem pomislila, da bi lahko bil za to kriv Elevit, saj to so ja sami vitamini . Očitno bom morala to opustit in kake druge vit. poskusit!? Ker moja prehrana ni ravno bogata vitaminov!
|
|
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 17.1.2007 21:04:23
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin Jemala sem ga pred nosečnostjo in potem še prve tri mesece. lp, katrin Enako. Elevita pa nisem jemala.
|
|
RE: Do kdaj jemanje tifola? elevita? 18.1.2007 12:47:34
|
|
|
|
Sisy
|
Jaz po Elevitu nimam težav s prebavo,pravijo pa da se pri nosečnosti metabolizem upočasni-torej posledično tudi prebava in zato pride do zaprtja....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?