|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik domžale
16.1.2007 11:25:29   
AŠEK
Mene pa zanima kako se prijaviš k zobozdravniku v domžalah? sem čakala, da me obvestijo, ker so mi tako rekli na zdravniškem pregledu, danes pa kličem in sestra reče, da nimajo veze z zobozdravnikom. torej, pokličem otroško zobno in se prijavim...ali mi lahko svetujete tisti, ki imate zobozdravnika v domžalah ali je kdo posebej o.k. ali koga odsvetujete in kako ste sploh izbrali zobarja; pa kdaj ste prvič peljali otroka k zobarju?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik domžale
16.1.2007 12:15:53   
NEVA-1
Nas so pri enem letu in pol sami povabili na prgled in to v Domžalah, imamo pa dr. Colja

(odgovor članu AŠEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 12:16:49   
NEVA-1
Sori nisem čist razumela, a to za otroka ali zase????

(odgovor članu AŠEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 12:41:26   
AŠEK
za otroka, ja. sem pričakovala, da bojo tud nas povabili, pa nič...

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 14:13:34   
dana
Kdaj pa je rojen/a? Naš je 14.2.2005 in smo dobili vabilo konec februarja 2005, pregled sva imela pa enkrat septembra. No letos aprila imamo pa ponovno kontrolo, in to tudi pri dr. Golja.

lp dana

(odgovor članu AŠEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?