JASNA D
|
Jaz sem slišala od domačinke, da ena babica velja za malo bolj tako, ampak ne vem kako se piše. Jaz sem imela dve - obe sta bili fil prijazni in nežni. Kljub temu, da sem bila jaz nemogoča (panična in cmerava), mi nobena ni rekla žal besede. Malo sem dobila občutek za eno črnolaso, da je bolj šarf sorte en dan pred porodom, ko mi je delala CTG in vse tiste meritve, ampak ne bi mogla rečt, da je bila nesramna, mogoče samo ne ravno sladka in prijazna. Pri porodu je bila z mano dr. Golobova, če se prav spomnim priimka in tudi nimam nobenih pripomb. Vsi, ki so me tam "obdelovali" so bili za moje pojme prijazni in pripravljeni poslušat še taka neumna vprašanja. Z Mariborsko porodnišnico nimam takih lepih izkušenj. Ko so me letos ob polnoči v 22. tednu nosečnosti pripeljali not, me je tista sestra, ki je odprla vrata nahrulila, kaj se pa derem, če sem prišla rodit. Koza zmešana, pri teh tednih pa res nisem prišla tja zato, da bi rodila. Na oddelku pa je tako ali tako kar se zdravnikov tiče, bilo porazno - razen dobre izkušnje s tistim, ki je prišel dežurat iz Ptuja - se ne spomnim priimka (nekaj na Š). Ker sem bila danes zaradi bolečin zopet pri svojem G., mi je kar naravnost povedal, da če bo slabše, naj lepo spakiram pravi čas in grem lepo v SG. Tudi lani je bil nad mojo izbiro kar navdušen, čeprav seveda naravnost itak nihče za svoje klanovske kolege ne sme nič slabega rečt. Skratka, moje mnenje - če imaš možnost izbire, manj tvegaš s SG, razen seveda, da je z otročkom kaj zelo hudo narobe (ker je pač MB bolje opremljen). LP, Jasna
|