|
RE: kaj narediti, ko prestavljajo jasličnega ... 17.1.2007 13:44:44
|
|
|
|
saratanja
|
Se se malo oglašam, da povzamem dogajanje zadnje dni. Sem se v torek, ko sem pripeljala otroka v vrtec, pritozila vzgojiteljici in zahtevala pojasnilo. Odgovor je bil, da bojo poskusili drugače organizirati in da jim bo za prihodnje dobra šola, da pomočnice vzgojiteljice iz jasli ne morejo na zimsko letovanje?????? hmmmm, zdaj sem pa še bolj zmedena. Ja kaj ima veze zimovanje s tem, da morajo jasličnim otrokom omogočiti primerno varstvo? Saj nisem zahtevala, da morata biti ravno njihova pomočnica tista, ki jih čuva.... jaz sem samo trdila, da ni primerno za tako majhne, da jih prestavijo k velikim kjer jih je več kot 14 otrok... pa čeprav gre to samo za spanje (v premajhnih prostorih). A ja pa še to sem dobila na nos, da druge starše pa to sploh ne moti in sploh se morejo otroci družiti. hmm, jaz sem mislila, da gre to za počitek in ne za druženje???? in se ne čudim, da ostali starši ne reagirajo, saj jih večina ni imela prilike videti, kje so otroci spali in jih morajo tako in tako vedno pobirati že v združenih sobah, kar se zgodi po 15 uri. Očitno, pa njihovo ravnanje vseeno ni bilo prav in smo se dogovorili, da sem ga včeraj sama odpeljala po kosilu, za danes in do konca tedna, pa so zagotovili, da bojo poskusili urediti tako, da bojo otročki ostali v svoji skupinici s pomočnico, ki jih je tudi že drugače pomagala čuvati. Zdi se mi, da sem naredila prav, da nisem pustila, da mi otroka prestavljajo kot stvar.... ampak počutim se pa vseeno prav slabo. Zdi se mi, kot da sem največja tečka na svetu.
|
|
|