|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj namesto zelenjave?
15.1.2007 15:54:28   
Bejba
Našemu Niku se kar obrne, ko v usta dobi zelenjavo oz kaj temu podobnega. Mu dam v usta, pa potem na jeziku drži, ker noče zapret usta, pa se kremži in nazaj mu gre,...ali pa začne pljuvati vse vprek (mamina najljubša user posted image ).
Skuhala sem mu že vse - mešano zelenjavo (nekaj časa je ratalo, če sem mu vmes vmešala kolerabo, ki je malo posladkala zadevo), zelenjavno juhico, z mesom, brez mesa, s kislo smetano, .... danes sem mu dala makarone z omakico...nič, dve žlici, potem konec.
Dostikrat pa kar lepo poje kupljeno zelenjavno kašico. Meni se pa srce trga, ker noče sveže kuhanega, ampak te instant zadeve.

V glavnem, kaj naj mu še ponudim za kosilo? Stari pa smo 8,5 mesecev.

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj namesto zelenjave?
15.1.2007 16:03:45   
Marogica
Pri meni je bilo enako. Ta starejši je vse jedel, kar sem doma pripravljala in kuhala. Ta mlajši pa je samo pljuval in ni hotel niti žlice. Sem pač kupila zelenjavne kašice, jih lepo segrela-te pa je začuda jedel. Ko sem prebrala, kaj vse vsebujejo, sem se pomirila in mu nekje do 10 mes. dajala pač kupljene. Potem pa klik in je začel jesti vse to, kar sem kuhala doma.

Tako, da se ne sekiraj, te kašice so čisto OK, sploh pa če jih otrok je. Bolje jih je jesti, kot pa da bi otrok stradal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 18:20:14   
tulip
Se strinjam z Marogico.
Pa poskusi mu napravit pire krompir , zraven pa zmiksaš npr. korenček, cvetačo, špinačo... mogoče bi šlo...Kaj pa zelenjavni sok?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 18:46:01   
Primoza
Poskusite čimbolj simulirati te kašice, malo začinite -  zato so nekatere instant kašice bistveno okusnejše kot domače pripravljena zelenjava. Kaj pa ričet?

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 20:20:59   
Bejba
Povsod uporabljam začimbe, tako da je res okusno. Sem poskusila tudi pire in zraven kakšna omakica iz zelenjave. Ni šans. Je pa zanimivo, da se to dogaja sedaj kakšen slab mesec, prej je vse jedel brez problema.
Jaz tudi kupljeno kašico malenkost solim in dodam žličko kisle smetane, ker drugače je tako groznega okusa da je kaj. In to potem poje. Kdo bi jih razumel kaj?

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 20:27:22   
Anonimen
Pri nas je imela zelo rada, če sem ji skuhala malo krompirja, pa bučke, korenček, zmiksala (kasneje pretlačila) pa še kakšno žličko kisle smetane noter.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 20:37:16   
N _ B
Podobno kot Ninny.

Osnova je bil krompir, h kateremu sem dodajala zelenjavo. Sprva le eno vrsto (npr. korenje, cvetačo, špinačo,...) in na koncu dodala žličko kisle smetane.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 22:57:04   
Marogica
Ma, jaz sem tudi vse poskusila. Začinila sem vedno in raznoliko, celo s sveže ribanim parmezanom, kar drugače obožuje. Ni in ni hotel jesti doma pripravljene hrane, Pa sem jo resnično enako pripravljala kot za ta velikega.

So pač različni ti naši otročki.

Ta sterjši je tudi skoz pil samo navadno vodo, mali pa do 8 meseca vode niti povohal ni. Hotel je Hippove čaje in pika.

Kaj hočemo, marsikaj nas bo še presenetilo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 23:04:55   
eya
Poskusi enkrat zmešat v kupljeno kašico malo domače, če bo sprejel, naslednjič dodaj še malo več domače zadeve v kupljeno,... Mogoče se bo tako navadil postopoma na domačo kuhinjo user posted image

Če oa ne, pa tudi prav, saj so kupljene kašice čisto ok.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.