|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč - boli!!!
15.1.2007 14:58:56   
Anonimen
Sem v 15t.
Zadnje 3 dni imam bolečine v predelu pod popkom pa navzdol. Bolečina je včasih močnejša, včasih malo popusti. Sama ne vem kako naj to opišem. Bolj poln mehur imam bolj boli, včasih da je bolečina že nevzdržna, tudi ko grem na wc je nevzdržno pol pa se pomiri in nekaj časa ne boli. Sama ne znam več ločit ali je ta bolečina povezana z mojo bebico al je sam mehur. Moram pa rečt, da me že od začteka nosečnosti izmenično bolijo jajčniki, sam to ni tako huda bolečina kot to.
Zelo me skrbi za user posted image , da ni kaj narobe, zato sem že klicala k svoji G, ki pa je spet nedosegljiva zaradi prenatrpanega urnika, no takšen je izgovor vedno ko jo kličeš.

Ne vem več kaj nardit? Je ta bolečina normalna ker bi naj pač otroček pritiskal na mehur kot pravijo ali je to še prehitro??? (Namreč meni se zdi to malo prehitro za 15t, ali je to možno?) Namreč to je moja prva nosečnost in nimam izkušenj s tem.

Prosim če mi lahko katera pomaga s svojimi izkušnjami in predlogi.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč - boli!!!
15.1.2007 15:09:48   
jasnika
Pozdravljena

jaz bi na tvojem mestu, če res ne prideš do svoje ginekologinje šla kart v porodnišnico, sploh če praviš da je bolečina neznosna, NI SE ZA HECAT, KAR POJDI K ZDRAVNIKU

pa vredu urediuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 15:22:00   
Erdbeere
ja jaz bi šla tudi do ginekološke urgence, ker v porodnišnico se greš pkazat po 20t. Počakaj pa najbolje da greš zvečer na urgenco. Vsaj povedali ti bodo, če je vse ok z bebico.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 15:33:33   
Naja31
Kakršnakoli nevzdržna bolečina ni normalna, sploh pa ne v 15. tednu.
Pejt takoj na urgenco. Zakaj bi čakala do zvečer?

Držim pesti da je vse ok.
Mogoče imaš pa "samo" vnet mehur.
Aja, jajčniki te v nosečnosti ne morejo boleti, ker mirujejo. Mogoče gre za širjenje vezi in maternice, ampak dvomim, da bi to bilo nevzdržno.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 15.1.2007 15:34:50 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 22:01:26   
zima07
Vem, da je za odgovor že pozno, jaz bi se tudi šla pokazat-upam, da si šla?!, držim pesti, da je vse okuser posted image user posted image , piši, kako si opravila....

Lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 22:36:55   
anjaa
če ti kaj pomaga, jaz sem imela pdoben primer. ampak že pred nosečnostjo so me nekaj mesecev rahlo boleli jajčniki. potem sem prenehala s kontracepcijskimi tabletkami pa je bilo bolje.
nato sem v 23 tednu spet začela čutit bolčino v spodnjem predelu. sem se tudi jaz ustrašila da ni z dojenčkom kaj narobe. ampak bolečinan i bila tako neznosna in močna. sem pač čutila da ni vse tako kot mora bit. zvečer se lepo segrela vodo, jo natočila v termofor in s termoforjem na podnjem delu trebuha zaspala. šla sem do gonekologinje pa mi je rekla da z otrokom ni nič narobe. potem čez kakšna 2 tedna bolečin ni bilo več. še danes nevem zakaj so bileuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 18:52:34   
ŠpelaP
Jaz sem enkrat v prvi nosečnosti (okoli 18. tedna) tudi imela take nevzdržne bolečine (nisem mogla ne ležati ne stati) in sem šla kar urgentno k svojemu ginekologu. Mi je pretipal maternico in je bila menda malo mehkejša. Potem mi je naročil, da moram striktno spiti okoli 4 l tekočine na dan, jaz sem je do tedaj spila le okoli 1,5l - 2l. po nekaj dneh se je stanje umirilo in od tedaj nisem imela več bolečin. Očitno sem bila dehidrirana - tudi mioja maternica.
Je pa res, da je najbolje, da kar enostavno stopiš do ginekologa in se posvetuješ osebno. Bolje osebno kot telefonsko, po telefonu se človeka najlažje odpika in odslovi.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 16.1.2007 18:53:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?