|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Transfer in občutki po njem
15.1.2007 13:41:42   
Anonimen
Hoj!

Kakšen počutje je bilo po transferju? Dobivaš še kake injekcije po tem "posegu"?
Ste bile kaj na bolniški ali ste šle še isti dan normalno v službo? Moram kaj bolj paziti nase oz.kaj smem in kaj ne po transferju?

Hvala za informacije.
LP

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 15.1.2007 22:58:34 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRANSFER
15.1.2007 13:48:07   
Saša27
Po transferju moraš nekaj dni počivati, pol pa je odvisno od posameznice, ali je ostala do testa doma, lai pa je šla v službo. Pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TRANSFER
15.1.2007 14:33:41   
Anonimen
Hvala za lepe želje ter odgovor.
Bom torej sama videla,kako se bom počutila po transferju,za sedaj sem v redu.

LP

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TRANSFER
15.1.2007 14:50:25   
cmokec
Srečno user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!