|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj delati test?
15.1.2007 10:25:53   
Dari
Ojla!
Načrtujemo novega člana in zdaj ne morem pričakat, da bi vidla, če mi bo menstruacija zamujala user posted image . Pa me zanima, kdaj ve delate teste - koliko dni po tem, ko upate da ste zanosile, in kako verjetni so rezultati testa. Ne bi ga hotla delat 10 dni po "zanositvi", pa bi kazalo + pol bi pa dobila menstruacijo.

Pa še nekaj - enkrat je bil nekje en koledarček za izračun spola otroka - a katera ve kje?

LP vsem ki načrtujete user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj delati test?
15.1.2007 11:30:46   
Elysabeth
Dva linka za "izračun" spola, če je res kaj na tem...

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/za_nosece_mamice.htm

http://www.indiaparenting.com/pregnancy/boyorgirl/index.shtml

Drugače pa - vse bi rade čimprej izvedele ali smo user posted image  ali ne, ampak najbolje je počakati da ti user posted image  zamuja vsaj en dan.

Pa srečno in da bi čimprej zagledala user posted image !!!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 13:18:43   
mika
tako kot piše v navodilih. nič manj in nič bolj ne boš user posted image , če boš prej delal testuser posted image . vse ob svojem času.

držim pesti, da bo plusekuser posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 17:06:10   
lunca2
Držim pesti, da vidita željen rezultat user posted imageuser posted image user posted image user posted image za srečo.
Jaz bi rajši počakala, da user posted image zamuja kakšen dan. Verjamem in vem pa, da je zelo težko čakati.

Mislim pa, da če bi kakšen dan pred pričakovano user posted image naredila test, da bi pokazal svoje.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 17:16:11   
nicolina
Res je bolje počakati kak dan, da ti izostane menstruacija, držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 18:18:58   
annie
Jaz sem test naredila, ko mi je user posted image zamujala 4 dni...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 18:37:52   
maja24-2
No tudi jaz že komi čakam na rezultate, mene je ful začelo ščipati  v jajčnikih tako da mogoče smo pa res kaj naredili bom do konca tedna počakala pol bomo pa vidl.
lp user posted image

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 10:51:22   
sandrat
Jz grem dons tud narest test. Prejšni mesec sem mela M 27.12. Pa mi vsak mesec pride za 2-3 dni prej. Tko da bi jo mogla učer že dobit. Dršte pesti da bo user posted image  al user posted image .

LP

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2007 12:36:18   
stunfek
No, le poročaj kako je šlo. Seveda držimo pesti!

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2007 12:37:03   
stunfek
Najtežje se je zadržati, da ne naredimo testa prezgodaj. Najbolj smiselno je seveda res počakati na izostanek M in sicer štejemo kot, da imamo najdaljši in ne le povprečen cikel. Potrm smo lahko bolj sigurni, da je test pokazal pravilno.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 16.1.2007 12:40:05 >

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2007 14:00:50   
honey
Ja, najboljš je počakat na zadnji dan najdaljšega cikla, res. Prejšnji mesec me je ščipal, lulat sem hodila non-stop, sigurna sem bla, da sem user posted image , sem naredila test na 30. dan (ponavadi imam M na 30-35 dni), pa ni bilo nič. Potem sem se mal "tolažila", da mogoče je pa prezgodaj, ampak 32. dan je pa prišla M. Tako da... škoda tistih 2.000 SIT, ta mesec bom raje mal živčke kravžlala pa počakala 36. dan user posted image . Upam, da bo user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2007 18:00:12   
sandrat
Menstre še ni, test ni pa nč pokazu. Bom zjutri še 1x probala. Mogoče mi pa sam hormoni nagajajo.

LP

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2007 21:40:55   
čačka
Joj punce, jaz sem tudi ena od tistih, ki ne more zdržat v nevednosti user posted image ! Kot prava bučka, sem danes naredila test, kljub temu, da bi morala user posted image  pridet 20-tega. Bil je negativen user posted image , seveda!  Pa itak nekje v podzavesti vem, da ni nič, ampak vseeno upam. A sem sploh normalna!?!? Blak... grem sama sebi na živce.

Povejte mi še nekaj... a ste vse tako zelo pridne, da user posted image user posted image  na dva dni? Pri nas doma je tako težko uskladiti delovnike... in pol sem prav panična, da bova morala teži ne vem koliko krogov preden bom user posted image . In veste kaj je najbolj smešno... Da sem se celo življenje bala, da ne bi zanosila nezaželjeno, zdaj pa ne znam čakat! Sem res prava pojava user posted image user posted image user posted image  

Lp,
Č.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 22:05:23   
stunfek
Čačka niso vse pridne in aktivne na dva dni :) To vem zato, ker sem jaz med tistimi ne pridnimi. user posted image  Zdaj sva v drugem krogu in tokrat sva aktivnost izvajala točno na dan ovulacije oziroma tik pred zdajci. Če uspe bo to še en dokaz, da se da zanositi tudi z nerednimi aktivnostmi. Tako nama je ratala namreč tudi najina hči user posted image .

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2007 12:26:10   
janney
Ojla punce!

Jaz sem danes v lekarni, čisto slučajno videla neki novi test z imenom Check it  in je več vrst testov tisti po izostanku user posted image  in tisti pred user posted image , Kako lahko tisti pred user posted image  pokaže pravilno!

Ga je katera že probala!

Videla sem ga v mestnih lekarnah na Bavarcu v Ljubljani.

lp

janney

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2007 12:41:00   
Pandica
Janney,
tega testa, ki se lahko naredi pred zaostalo user posted image  nisem še nikjer zasledila, me pa že mika, da bi šla ponj, če res obstaja user posted image  . Ker ti dnevi se res vlečejo ko satan, ko čakamo, če bo gospa user posted image  prišla ali ne. Jaz upam, da je nebo konec tedna v ned. oz. pon. Bomo videli user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2007 14:25:32   
Pandica
Punce a mislite, da, če naredim test 2 oz. 3 dni pred nepričakovano M, da bi moral pokazati user posted image  , če sem slučajno user posted image  ? Če je tako težko čakati...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2007 17:45:28   
valči
user posted image Ja,je možno.V drugi nosečnosti sem naredila test tri dni prej,pa je pokazal bolj švoh minus.Test imam še vedno za spomin.Tako sem bila veselauser posted image

V prvi nosečnosti pa ni pokazal niti dan prej,sem tudi nekaj denarja zapravila na tak način,ker sem pač neučakano bitjeuser posted image

P.S.Tisti prvi smajli mi je nenamerno ušel v prvo vrsto,mislila sem čisto resno.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?