Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 14.1.2007 21:19:23
|
|
|
|
čaki
|
veš da to opažam tudi jaz pri svojem 8 letnem sinu. pa se mi zdi da posebej takrat, ko je utrujen-proti koncu tedna. ima pa isto-rdeče in modro. tudi on je vse in nikoli ni bolan, ampak res mislim da je tako utrujen
|
|
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 14.1.2007 22:06:01
|
|
|
|
no name
|
ko bi bilo samo to... nič je ni prijetno take videt...
|
|
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 14.1.2007 22:26:32
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem ravno brala, da lahko vijolični podočnjaki kažejo na alergijo. Res pa je, da sem to brala za dojenčke, ne vem, kako je s tem pri že malo večjih
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 15.1.2007 8:17:31
|
|
|
|
Suza
|
Podočnjaki so tudi znak, da ima otrok gliste. Mogoče bi bilo dobro preveriti še blato.
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 15.1.2007 8:34:49
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz sem najprej pomislila na gliste.
|
|
RE: modrikasti podočnjaki, 3 leta 15.1.2007 9:41:55
|
|
|
|
mala maja
|
naš 2 letnik jih ima tudi. našemu so ugotovili alegijo na pršico, brezo, cvetni prah in astmo. odkar ima zdravila se takoj vidi kdaj rabi ventolin. Takrat je čisto plav pod očki, ko zdravilo prime je takoj bolši. Je pa tud nekej v zvezi s jetri (joj da en dajem napačnih informacij-ampak men se zdi da je rekel jetri)da so podočnjaki. Ker jih je imel tudi naš 10 letnik, pa ga je takrat pediater dal na eke teste. Jaz bi stvar omenila pedatru. Lahko pa da je res samo utrujena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?