|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Speedi-SX -> tehnične težave
14.1.2007 18:04:25   
KPM
Dragi starši,

doma imamo eno manjšo tehnično težavo z vozičkom Speedi SX (klik: http://www.quinny.nl/html/uk/products/spx_65200650.html#). Ker smo do sedaj pri naši 5 mesečni deklici uporabljali košaro Dreami, smo ob nakupu "odmontirali" sedežek. Sedaj ko bi radi sestavili voziček nazaj v prvotno stanje, t.j. s sedežkom, pa se nihče doma ne more spomniti, kako za vraga je bil sedež povezan z vsemi temi paščki, zaponkami, vrvicami, ježki...user posted image  (navodilo pa je seveda neuporabnouser posted image ).
Torej če ima kdo izmed vas doma tak voziček (verjamem, da se vas najde kar nekajuser posted image ) vas prosim, če lahko poslikate voziček s spodnje strani in obavite slike (npr. prek imageshack-a (http://imageshack.us/), da se bo tudi naša deklicauser posted image lahko vozila sede. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Speedi-SX -> tehnične težave
14.1.2007 18:42:20   
soncece24
Jaz bi na tvojem mestu vse skupaj nesla v prvo trgovino z otroško opremo in prosila, če mi zadevo sestavijo. Najbolj varno in ziher.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu KPM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2007 20:31:58   
Pokora
Jaz sem ga sestavila priblizno tako kot se mi je zdelo, potem sem ga pa peljala v trgovino kjer sem ga kupila in jih prosila naj pogledajo če je u redu sestavljen...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 12:18:02   
KPM
Hvala vama za odgovor.

Pokora, bi vseeno lahko poslala kako slikco, kako je voiček sedaj (pravilno!) sestavljen, ker meni je uspelo zadevo tako zakomplicirati, da se sploh zložit ne da, do prve baby trgovine je pa za hodit malo predaleč.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 14:39:20   
Pokora
Si me prav sprovocirala, da sem ga šla poslikat user posted image user posted image
Pošlji mi mejl na zasebno, pa ti pošljem slikice.
LP

(odgovor članu KPM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 21:08:17   
KPM

Pokora, stokrat hvala za slikce, ki si mi jih poslala po mailu! user posted image user posted image user posted image

Res si faca!!!user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 9:39:44   
razbojniki
KPM
veseli naju, da uspešno  rešujete vaš problem z vozičkom.  Midva sva včeraj kupila taisti voziček in naju zanima ali še potrebujete oz. ali boste prodajali košaro (najverjetneje je to Dreami).
Hvala za odgovor in lepo do prihodnjič pozdravljeni.

A&D

(odgovor članu KPM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 11:09:55   
KPM
Razbojniki, našauser posted image  košare Dreami ne bo prodajala, ker jo bo prišparala še za kakšno sestrico ali bratcauser posted image user posted image

Košaro pa le nabavite, ker je v prvih mesecih res nepogrešljiva. Našauser posted image  se v košari zelo rada vozi že od prvih tednov naprej. V njej vedno tudi sladko zaspi, zato jo resnično zelo, zelo priporoča.   

Z nakup pa poglejte na bolha.si, kjer se vedno prodaja kakšna košara Dreami po res ugodni ceniuser posted image

(odgovor članu razbojniki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2008 13:34:24   
razbojniki
Hvala za odgovor, potem smo košaro dreami kupili drugje, dodali še "žakelj" in stvar se je hudo dobro obnesla...

Imamo pa sedaj novo težavo... Problem z gumo na vozičku Quinny Speedy sx

Na morju se nam je zgodil gumi defekt . Neka rastlina ima tako trde in dolge bodice da je na vozičku uničila zračnico in gumo. V Baby centru smo dobili brez problema zračnico, nikjer pa ne dobimo gume za voziček. Aja imamo Quinny Speedy sx, na katerega ne gre guma od freesyla.

Če morda veste, kje bi lahko še pogledala za gumo, prosim sporočite!, ker trenutno ne moremo uporabljati vozička... .

(odgovor članu KPM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?