Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Speedi-SX -> tehnične težave 14.1.2007 18:04:25
|
|
|
|
KPM
|
Dragi starši, doma imamo eno manjšo tehnično težavo z vozičkom Speedi SX (klik: http://www.quinny.nl/html/uk/products/spx_65200650.html#). Ker smo do sedaj pri naši 5 mesečni deklici uporabljali košaro Dreami, smo ob nakupu "odmontirali" sedežek. Sedaj ko bi radi sestavili voziček nazaj v prvotno stanje, t.j. s sedežkom, pa se nihče doma ne more spomniti, kako za vraga je bil sedež povezan z vsemi temi paščki, zaponkami, vrvicami, ježki... (navodilo pa je seveda neuporabno ). Torej če ima kdo izmed vas doma tak voziček (verjamem, da se vas najde kar nekaj ) vas prosim, če lahko poslikate voziček s spodnje strani in obavite slike (npr. prek imageshack-a (http://imageshack.us/), da se bo tudi naša deklica lahko vozila sede. Hvala!
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 14.1.2007 18:42:20
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz bi na tvojem mestu vse skupaj nesla v prvo trgovino z otroško opremo in prosila, če mi zadevo sestavijo. Najbolj varno in ziher.
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 14.1.2007 20:31:58
|
|
|
|
Pokora
|
Jaz sem ga sestavila priblizno tako kot se mi je zdelo, potem sem ga pa peljala v trgovino kjer sem ga kupila in jih prosila naj pogledajo če je u redu sestavljen...
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 15.1.2007 12:18:02
|
|
|
|
KPM
|
Hvala vama za odgovor. Pokora, bi vseeno lahko poslala kako slikco, kako je voiček sedaj (pravilno!) sestavljen, ker meni je uspelo zadevo tako zakomplicirati, da se sploh zložit ne da, do prve baby trgovine je pa za hodit malo predaleč.
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 15.1.2007 14:39:20
|
|
|
|
Pokora
|
Si me prav sprovocirala, da sem ga šla poslikat Pošlji mi mejl na zasebno, pa ti pošljem slikice. LP
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 15.1.2007 21:08:17
|
|
|
|
KPM
|
Pokora, stokrat hvala za slikce, ki si mi jih poslala po mailu! Res si faca!!!
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 16.1.2007 9:39:44
|
|
|
|
razbojniki
|
KPM veseli naju, da uspešno rešujete vaš problem z vozičkom. Midva sva včeraj kupila taisti voziček in naju zanima ali še potrebujete oz. ali boste prodajali košaro (najverjetneje je to Dreami). Hvala za odgovor in lepo do prihodnjič pozdravljeni. A&D
|
|
|
|
RE: Speedi-SX -> tehnične težave 16.1.2007 11:09:55
|
|
|
|
KPM
|
Razbojniki, naša košare Dreami ne bo prodajala, ker jo bo prišparala še za kakšno sestrico ali bratca Košaro pa le nabavite, ker je v prvih mesecih res nepogrešljiva. Naša se v košari zelo rada vozi že od prvih tednov naprej. V njej vedno tudi sladko zaspi, zato jo resnično zelo, zelo priporoča. Z nakup pa poglejte na bolha.si, kjer se vedno prodaja kakšna košara Dreami po res ugodni ceni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?