|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 17:01:45   
Anonimen
Kot ste lahko opazle imajo otroške trgovine sedaj veliko stvari v akcijah. Večinoma otroško opremo in to celo do 50% ceneje. Ker se da najdet  zelo lepe stvari me zanima kdaj ste ve začele oz. imate namen začeti z nakupi za novega člana družine. Seveda imam v mislih otroško opremo, ne še oblačil. Trenutno sem v 4 mesecu in se z dragim pogovarjma o tem če bi že sedaj kaj kupila. No nasvet njegove mame je bil ne, ker je zelo vraževerna.

Kaj menite ve? Kdaj je primerno začet s takšnimi nakupi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 17:19:52   
yaris
Ja tako pravi dosti ljudi. Da ni dobro prehitro kupovat za bodoči naraščaj. Baje prinaša nesrečo.Četudi ne vem kolko je v temu res.
Midva sva začela kupovat, ko sem bila noseča 6 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 17:22:51   
MoonEve
Pusti vraževernost in bodi praktična: kupi zdaj, še posebej, če so stvari, ki jih potrebuješ tako znižane. Mislim, da ni prezgodaj. Jaz sem tudi najprej nameravala počakati do enega meseca prej (PDP imam 14.3.), pa so me po novem letu presenetili prezgodnji popadki (k sreči so jih zaustavili). Tako da zdaj hočem imeti do konca januarja vse pripravljeno.
Ne oziraj se na druge.

_____________________________

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.
_____________________________


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 17:28:00   
*alja*
Jas bi ziher zdaj, če je 50% ceneje, saj pa nisi v 3 tednu!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 18:08:05   
Mavrična zvezdica
Midva sva pri prvem čakala precej dolgo - predvsem ker so nama nagajale finance. Kar sva dobila podarjeno sem imela pripravljeno že kake dva meseca pred rokom, posteljico sem tudi nameravala pripeljati od žlahte pribl. kaka dva meseca pred rokom, a mi je mami toliko težila z vraževerjem, da sem popustila in to odložila. In glej ga zlomka - jaz rodim mesec pred rokom in nato iz porodnišnice koordiniram nakupovanje previjalne mize, banjice, posteljnine za zibko in še celega kupa malenkosti - mami se mi pa seveda vtika v popolnoma vse. NIKOLI VEČ! Sedaj sem na začetku četrtega meseca in nameravam voziček in lupinico (prvi voziček smo znucali v nulo, lupinica je bila pa tudi čisto mem) kupiti še v tem mesecu - ima sonček ravno ugodno ceno za nakup takega kompleta (QUINY).

LP

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 18:17:18   
škloca
Vraževirnost ha tudi meni so rekli kupuj šele ko ga boš prvič začutila. Ampak midva sva vse nabavila ali od sestre domov pripeljala prej pa je vse OK.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 20:06:46   
LuLu
Ojla, mah vraževerja... če bi bilo kaj narobe z otrokom, da pač ne bi imela vse doma pripravljeno, bebice pa potem ne bi bilo, na primer. Samo tak ne moreš razmišljati. Lahko se tudi kaj na dan poroda zgodi ali pa par dni kasneje ali mesec. Upaš, da bo vse ok. Jaz sem nabavla za malega ta teden vse. Sem v 8 mesecu in ti povem, da je bila muka hodit po trgovinah, iskat kje je kaj ceneje in to vse nosit, sestavljat,... telo več ni preneslo toliko napora. Tak, da je boljše vsaj do nekega 7 meseca, ko si še dovolj mobilna in lahko hodiš. Pa lepo šopingiranje ti želim user posted image

(odgovor članu škloca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
13.1.2007 22:43:14   
Anonimen
Tako kot so napisale punce zgoraj - ko si proti koncu nosečnosti telo ne zmore napora shoppingov, toliko tuhtanja, izbiranja, sestavljanja, likanja in pranja... Sej nekaj stvari lahko pustiš za konec nosečnosti, ampak ti priporočam (sploh zaradi popustov - če te seveda kot večino nas malo žulijo finance) da sedaj nabaviš cotke, ker se fuuul splača. Sproti pa spremljaj kakšne nove kolekcije, ali pa akcije otroške opreme. Plenice in npr. kozmetiko pa lahko kupiš tudi kasneje.

Jaz sem začela nabavljati okoli 20 tedna nosečnosti, in ni mi žal! user posted image Zdaj smo šele dobili vozek, ker je bil naročen in sma mogla letet v LJ po lupinico, zraven sva vzela še posteljico. In veš kaj? Po 2 urah laufanja in izbiranja sem imela poln kufer vsega in si sploh ne predstavljam, da bi sedaj morala začeti nabavljati! Pa drugače ZELO rada nakupujem. user posted image Aja, sem pa v 34t. user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
14.1.2007 10:18:11   
Anonimen
Jaz sem že pri treh mesecih letela v Avstrijo  po voziček in posteljico.Tudi meni so branili,pa se nisem ozirala na to.Če je že tko je narobe lahko tudi recimo v 8 mesecu.
Ti kar iskoristi popusteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
14.1.2007 13:43:16   
ronja
Hm, punce, do zdaj sploh nisem razmišljala, da bi že kaj nabavljala, zdaj ste me pa kar malo prepričale... Sploh ker ne veš, kako bo user posted image šla in jaz sem bila do zdaj tak bolna, da niti približno nisem mogla v kako štacuno... Ampak zdaj gre na boljše, pa bi mogoče morala izkoristit...

Kje pa ste našle tele zadeve s popusti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
15.1.2007 9:56:32   
smotka lonib
****! Kje v avstriji si pa nabavljala? A je kaj ceneje kot pri nas?



Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
15.1.2007 13:29:03   
lilka
Mah ta vraževernost, kako pa naj kupimo zadnje mesece potem vse, a naj kredit vzamemo, pa ko si čisto na koncu nosečnosti ti pa res ni za naokoli letat.....

Ko te prime pač začneš kupovat, mene je prijelo v 6 mesecu, prej me nekak ni, in sem začela, če bi me pa prej, bi pa tudi prej, če moreš kupit res vse je to precejšenj finančni zalogaj, ki ga je bolj porazdelit na več mesecev in lepo počasi uživat v nakupih......

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
16.1.2007 9:19:23   
LUNA06
Ma pusti vraževerje!Sej si dala ta najbolj kritične mesece skozi.Sploh pa, če se zdaj počutiš OK...nikol ne veš, slabost lahko pride še tudi kasneje.
Vsekakor izkoristi popuste in kupuj že zdaj.Ti pa priporočam, da se malo pozanimaš okoli, če si misliš kaj izposodit, da ne boš že kupla, potem pa ugotovila, da ti kaka sorodnica lahko posodi.
Tudi cunjice bi jaz na tvojem mestu kupila že zdaj, ko so znižane, npr. u H&M ali Marks&Spencer, če si iz LJ.
U Avstriji se mi ne zdi dosti ceneje, majo pa dosti izbire, npr. u Celovcu je en kup otroških trgovin, sam se zdej ne spomnem imen, vem sam za Kiko, C&A, H&M.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
16.1.2007 12:09:57   
dorina
Jaz sem že tudi nabavila par stvari, pa sem komaj v petem mesecu, ker sem naletela na eno ugodno internetno akcijo in mislim, da sem naredila prav. Po mojih izkušnjah je že tako, da moraš stvar, če ti je všeč in ugodna, kupit ko jo vidiš, ker ponavadi takrat, ko nekaj nujno rabiš, nikjer ne najdeš prav takšne, kot si jo želiš.
Glede vraževerja je pa tako, da narobe lahko gre kaj čisto do konca, še tudi v porodni sobi. In jaz ne bi ravno čakala, da se mi najprej rodi otrok, potem pa delala paniko.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 21:11:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
17.1.2007 13:09:19   
Jelenche
ja ja, jaz sem tudi že začela z nakupovanjem, pa sem zdaj noseča 15 tednov, ampak sem šla danes že po voziček user posted image

no, zdaj grem pa še po kakšne oblekice...

no, za to sem se odločila, ker sem že zdaj začela zatekati, kaj bo šele ko bom v 8 mesecu in bo vročina za znoret,... takrat pa res ne bom hodila okol in šopingirala. Pa šeeee popusti so!!!

tako da anonimna, kar zapodi se v trgovine!

user posted image



_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
17.1.2007 20:28:11   
Taja Nagaja
Ti kar pojdi v nabavo in izkoristi popuste. Glede vraževerja. Kako pa je potem pri drugem otroku, ko imaš vse že doma? A bi morala potem sedaj vse stvari nekam odnest potem pa čakat kaj bo user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kdaj začeti z nakupi za dojenčka?
17.1.2007 20:29:26   
Anonimen
Ma morš to tko kt jst... potem, k je dete že rojeno. user posted image  Sej prej ne rabš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?