|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odšel je
13.1.2007 16:08:52   
Anonimen
Odšel je. Že drugič me je zapustil. Je reku, da ima dost vsega.
user posted image user posted image  Pravi, da nisem dobra gospodinja, pa se trudim.
Vsak dan ga čaka kosilo na mizi, ko pride iz službe. Pa saj je vse vedno  oprano, zlikano, čisto...
Kako da ga kar naenkrat moti moj štrleči nosuser posted image  Prej mu je bil pa vedno sexy.
Kako ga naj dobim nazaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odšel je
13.1.2007 16:13:42   
Anonimen
Oprosti anonimna,ampak če je odšel zaradi štrlečega nosu,ni vreden,da se kdaj sploh spomniš nanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2007 16:15:27   
biologinja
Ne splača se!!!!!!!!!!!!!!
In glavo gor!user posted image

NIKOLI NE RECI NIKOLI!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2007 16:16:31   
NiLe
Uf, kako me razbesnijo takile tipi ... če si ob skuhanem kosilu, opranem in zlikanem perilu slaba gospodinja, potem pa res ne vem, kaj tip misli pod izrazom dobra gospodinja. Takemu bi za nekaj časa nehala kuhati, likati, prati in ga pedenati od spred in od zadaj, pa da ga potem vidim ... user posted image user posted image

Ne vem pa, kaj ima ob vsem tem - slaba gospodinja, opraviti tvoj nos??? Haloooo, a zaradi takih stvari se zapušča ljudi?
Mislim, da boš sčasoma ugotovila, da te tip ni bil VREDEN in res ti želim, da boš nekoč našla nekoga, ki te bo cenil in spoštoval.

LP 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2007 16:16:51   
tinčica
bi mu jaz dala štrleč nos okrog njegovga štrlečga......

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2007 16:21:26   
Erdbeere
Jaz tudi ne vem, če je kriv le tvoj štrleči nos...mogoče mu pa katera druga možgančke pere in je to samo izgovor. Mislim, da te ni vreden. Glavo gor pa jaz ga sploh ne bi želela več nazaj. 

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2007 16:45:05   
Primoza
Poravnajte si nos z lepotno operacijo. To bi moralo zaleči vsaj za kak teden miru in harmonije.

Spet šaljivec/ka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2007 16:46:22   
Anonimen
Ja..pol pa svizec zavije čokolado...ti se šališ malo z nami..user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2007 16:53:55   
Anonimen
Kako da ga kar naenkrat moti moj štrleči nosuser posted image   

O, šit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

A ti je dolgčas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2007 16:55:14   
total
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

bi mu jaz dala štrleč nos okrog njegovga štrlečga......

Se podpišem....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2007 17:04:55   
tulip
Dolgčas in ni pametnejših idej...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2007 17:08:08   
Anonimen
Ne trudi se, da ga dobiš nazaj. Ni te vreden. Vem, da ti je trenutno hudo, a polagam ti na srce: BODI MOČNA.
In poišči nekoga, ki te bo znal vsak dan znova cenit, razvajat in občudovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2007 17:24:13   
Marogica
Če je to res, pomeni, da te ne ljubi več, ker če ne bi bil štrleči nos, bi bilo pa kaj drugega.

Če je pa vse skupaj finta, pa tudi jaz priporočam operacijo nosu.

V vsakem primeru....na svidenje...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2007 21:14:30   
Jutra
Premalo si povedala o vajinem odnosu.
Ampak, ne vem no, delati lepotno operacijo zato, da bi bil nekomu bolj všeč ali pa zato, ker si želi na tebi spremembo je pauser posted image
Seveda je pa ve odvisno tudi od tvoje samopodobe.user posted image Če te nos moti že celo življenje, je pa drugo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2007 21:28:30   
mamči
Zgleda, da njemu nekaj štrli.... je pač našel tvoj nos. Nek vzrok je pač moral najt, da te je zapustil v smislu, kako je na tebi vse narobe.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2007 21:29:46   
lolipop
Kar naravnost bom rekla: Ta tip te zauser posted image . Odšel je, pa kaj pol. Najprej globoko vdihni, potem izdihni, nato si odpri šampanjec. Zdaj ti ne bo treba kuhati, čistiti, likati. Če ti bo dolgčas ali pa boš slabe volje, na tv ne bo nič pametnega in nobena prijateljica ne bo imela časa, pridi na rr in nam potoži. Vmes pa uživaj, ker še preden se boš trikrat obrnila, boš imela novega in spet bo treba...

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2007 21:48:57   
tanja75
2. te je zapustil, in ti bi se še trudila zanj? Sej ni vredno, glih, da si mu predpražnik pa ne.  Se bo že našel kdo, ki mu bo tudi tvoj nos všeč.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2007 22:01:04   
nanoška
hvala bogu,če je odšel.pa upam,da se tudi vrnil ne bo več,boš imela vsaj priliko,da spoznaš tipa,ki te bo znal ceniti in te imel rad z vsemi tvojimi dobrimi in slabimi lastnostmi vred...pa bo kosilo prštimano,al ne.....bajta pospravljena al ne.................življenje je prekratko,da bi ga tratila s tipom,ki išče dlake v jajcu.želim ti veliko sreče

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2007 11:47:37   
Anonimen
Sam tako ti bom rekla: glede na to, da te je enkrat že zapustil in je bilo že takrat boleče zate, ali misliš, da je vredno jokanje ponovno in moledovanje???? Moje mnenje je tudi,da štrleč nos nima nič pri tem, cele zgodbe ne ve nobena tukaj, zato sama razčisti, kaj misliš da bi bilo bolje zate!
Pa srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanoška)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2007 12:04:11   
mmijau
Ha, ni več idej za odpiranje tem. Saj to ni res ali pač ???user posted image

Mislim, da je nujno potrebna operacija in poskusi zlikat, oprat in pospravit še sosedu. Mogoče sta imela premalo stanovanje in premalo cunjic, ti pa preveč časa za neumnosti, pa je tipček šel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa je to kar pišeš RES in ni finta, pa še enkrat preberi svoje vprašanje in si odgovori, ker po moje boš odgovor kar hitro našla.

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2007 19:56:21   
Kuba
To so samo izgovori, verjetno te je hotel pustiti že prej ampak ni vedel kako, zdaj pa s takimi monadami ven pride? user posted image Res ni vreden počenega groša... pusti ga naj gre! 

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.1.2007 7:42:00   
srki
Že drugič je odšel, ne rabiš, da še tretjič.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2007 14:01:30   
žirafica
A ni še ena ista tema odprta? A gre za isto situacijo iz drugega zornega kotauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2007 14:10:32   
tanikaa
Joj, namesto da bi bila srečna, da si končno zgubila volantersko (upam, da je dobro napisano) službo njegove osebne služabnice, se zdaj cmeriš. Ne serji. Končno je storil nekaj pametnega.

Ja in še mimogrede. Če bi jaz mela tak seksi nos, kot ga maš ti....halo???? Men se zdi ful lep.
user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?