Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 18.1.2007 14:48:29
|
|
|
|
Hope2
|
To ti misliš, da ne znajo izgovorit imena, še kako znajo. poznam jih kar nekaj s tujimi in čudnimi imeni, pa znajo izgovorit brez problema. so pa tud simoni in mojce, ki pa ne znajo izgovorit svojega imena. tako da ni vse v imenu, ampak tudi v otroku. kako pa lahko potem še eni otroci obvladajo dva jezika in jim čist nič problemov ne dela
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.1.2007 14:49:40 >
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 18.1.2007 15:08:09
|
|
|
|
mihi33
|
Naši zakladki so zelo pametna bitjeca, saj ne pocenjujem nobenega, pa nikogar nisem mislila užalt. Sicer pa, vsak stariš poimenuje svojega otroka kakor je njemu všeč in tako je tudi prav. LP, M.
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 18.1.2007 15:43:43
|
|
|
|
renan
|
saj vendar med cloe ali spela obstaja milijon moznosti, veliko bolj univerzalnih imen... zoja je res ze malo zlajnana. to ime mi je bilo vsec pred kaksnimi 10 leti.. urska: moskemu delu hrvaske populacije zveni urska sexi. lp, renan
< Sporočilo je popravil renan -- 18.1.2007 15:45:28 >
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 18.1.2007 16:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a zato sem bila dalmatincem vedno všeč
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 19.1.2007 12:54:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
meni pa je od tvojih ful všeč julija! ker jih ni dosti! všeč pa mi je tudi kiara!
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 19.1.2007 13:38:35
|
|
|
|
LUNA06
|
Definitivno ZOJA.
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 19.1.2007 19:06:28
|
|
|
|
Maxica
|
Men so vsa našteta imena simpatična, edino malo bi jih koregirala : 1. Ema 2. Julija 3. Zoja 4. Chiara Odločita se pa sama. Jaz bi zraven Maxa takoj dala Emo. Al pa Elo. Ma ne, to pa men pust, če bomo morda kdaj imeli še eno punčko.
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 20.1.2007 18:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxica ti kar korigiraj
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 20.1.2007 18:37:57
|
|
|
|
Ancy
|
men je pa Kiara všeč. Verjetno zarad asociacije na prijateljico k je res super punca. Pa še ni tok vsakdanji, Zoje, Eme pa Julije so že kar pogoste dandanes.
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 20.1.2007 20:39:37
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmijau Ema, žal namreč ne vidim smisla v dveh m-jih . Smisel je v izgovorjavi. No tudi v naglasu.
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 20.1.2007 22:34:42
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Zoja Am, pa še neki Urška, tale tvoj sinko je pa takooooo cartkan... cel za polubčkat
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 21.1.2007 0:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kiara sem jaz hotla dat ime moji kuzi, pa niso bili za. Je pa ena prijateljica rekla sestri, da naj Kiara rajs prispara za svojo hcerko, ker je tko lepo ime Meni so vsa 4 imena kul, edino Ema bi pisala z enim m-jem. No ja, od vajinega ozjega izbora se pa ne bi mogla odlocit - imejta oba, pa bosta vidla, ko se rodi Aja, glede na to, da ima ze mali dva imena, je pa lahko tudi pupa Kiara Zoja LP, Ribica
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 21.1.2007 0:50:57 >
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 21.1.2007 12:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Zoja Am, pa še neki Urška, tale tvoj sinko je pa takooooo cartkan... cel za polubčkat hvala
|
|
|
|
RE: Kiara, Zoja, Emma ali Julija 21.1.2007 13:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ancy, eni ga kličejo Luka, drugi Max Luka, tretji Max, midva z možem ga kličeva Max ali mišek, lubček, lump mali..., babice Maxi... odvisno od situacije ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?