mattea
|
Moja izkušnja (november2006): 3 dni rjav izcedek, potem celo noč močni krči, tako močni, da sem morala celo noč sedeti s pokrčenimi nogami, nič spanja. Bolečina je bila tako močna, da sem imela občutek kot da me nekaj zelo močno peče (kot na vročem ognju). Naslednje jutro par kaplic krvi. Grem k svoji ginekologinji, mi naredi UZ, ugotovi, da je vse ok, naj neham paničarit, da sploh ne krvavim, naj pridem čez 1 teden. Mi da 1 teden bolniške, naj počivam. Ko sem jo vprašala ali se bo krvavitev nehala oz. kaj naj naredim, če se ne neha, mi je odgovorila, da ona pa tega ne more vedet. Naj pridem čez 1 teden. Naslednji dan še krvavim, čez 2 dni se zvečer ulije, huje kot katerakoli menstruacija, celi kosi sluzi... Sem bila prepričana, da je SS... Na poti na urgenco me prijateljica zrihta, da grem namesto na urgenco k privat ginekologinji: mi naredi UZ, ugotovi da je vse OK. Da sta bila najbrž 2, enega sem splavila, drugi je še ostal. Pravi, da je res borec, če se je obdržal pri vseh krčih in krvavitvah. Me napoti na pregled BHCG in me pomiri, da je vse OK. Ponoči še krvavim (veliko manj), naslednji dan mi pred BHCG naredijo še 1x UZ...drugi se je pomaknil, je bil na poti, da se izloči, kar je pomenilo...abrazijo. Zvečer sem bila že doma, nič več noseča... ...ups..sem se kar malo preveč razpisala...ampak res je bila slaba izkušnja, sem takoj zamenjala ginekologinjo...
|