Anonimen
|
S šefom in šefico sploh ne govorim, tako smo skregani. Jaz trdim, da ne po moji krivdi, onadva seveda obratno. Ampak imata res čudne ideje... Promet podjetja oz. delo zame v pisarni je odvisno od strank, ki telefonirajo in želijo naše storitve... če nihče ne kliče, potem jaz pač nimam česa početi... ampak če nihče ne kliče, to ni moja krivda... po moji logiki, seveda... saj mene stranke ne poznajo... stranke imajo kontakt z ostalimi zaposlenimi in pa npr. s šefom in šefico... podjetje prepoznajo in želijo uporabljati storitve na podlagi dobrega glasu, odmevne reklame ali česa podobnega... vem, da sem jaz člen v tej verigi (prvi kontakt s stranko sem jaz), ampak z mano stranka kontaktira šele PO tem, ko se odloči, da bo poklicala... odloči pa se iz zgoraj naštetih razlogov... če se torej stranke ne odloči poklicati (prvič, npr.), to z mano nima nič... onadva pa sta si zapičila v glavo, da imamo premalo prometa zato, ker me, punce, v pisarni ne dvigujemo telefonov... ja seveda jih ne, ko nihče ne kliče... naj telefonske aparate uporabljam namesto uteži, da si začnem oblikovati mišice al' kaj?... Točno to sem rekla šefu in šefici... še danes ne vem, zakaj sta znorela... Pogovor o financah z njima je nemogoč... plača je že 2 leti enaka... do tolarja enaka... nimata nobene želje po povišanju... ko jima poveš, da se ti je v dveh letih rodil otrok, 2x povišala najemnina, 2x je bila inflacija, sedaj so še euro-podražitve... oni pa nič... 700 SIT/uro očitno do pamtiveka... pa še en hec je... za vožnjo v službo imam dogovorjeno ceno s popustom 700 SIT v eno smer... to je sedaj 2,92 eura... Potem pa vidim na specifikaciji zaokroženo na 3 eure... Je*e se meni za 8 centov, ampak vseeno sem povprašala, ali se mi je potem tudi urna postavka dvignila na 3 eure... Odgovor šefice:"Nehaj spraševati neumnosti, ker te imam počasi zadost'!" Do konca je znorela, ko sem ji odvrnila, da ima prav - da je res neumnost njo spraševati, če bo povišala plačo... saj po tolikih letih bi pa tudi jaz že lahko vedela, da je kaj takega vprašati v tej firmi neumnost... Ja, tako se razumemo, ja...
|