|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi z nadrejenim
12.1.2007 17:03:27   
Anonimen
A vi se vsi razumete s šefom? Men že počasi vse dol pada. Izčrpana sem od nadur, preobremenjenosti od neorganizacije, večkratnega dela ene in iste stvari zaradi nejasnih navodil....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemi z nadrejenim
12.1.2007 17:07:24   
baguSka
Jaz sem bila na istem kot ti. Najprej sem poskusila z nasveti in pogovori... Ko sem videla, da se to ne da, sem dala odpoved. Dvakrat me je prepricu, da ostanem in se bo spremenil, pa se potem ni. Tretjic sem zares odsla. Mi je pac moja svoboda vec pomenila, kot nek zoprn sef in neplacane nadure.

V tej sluzbi sem super zadovoljna in upam da bo tako ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2007 17:07:43   
Anonimen
Jest sem človek, ki mora imeti vse poštimano, vključno z sodelavkami, ki delamo skupaj. No, problem je pa ta, da so nekatere "jebi veter" in jaz sem se full sekirala, če ni bilo narejeno tako kot mora bit. In ko sem prišla do spoznanja, da s tem obremenjujem samo sebe, se od takrat naprej nič več ne sekuiram za nobeno svar. Naredim, poskrbim, de je vse 100% in oddidem domov. Brez razmišljanja, če sem karkoli pozabila narest v službi. In stvar deluje.
Prišla sem do spoznanja, da tisti, ki se preveč trudi z razliko od drugih sodelavcev, izpade bedak!!! In ostali so bolj cenjeni.Žal, mogoče je to samo v mojem primeru, moji službi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2007 17:09:57   
baguSka
Prišla sem do spoznanja, da tisti, ki se preveč trudi z razliko od drugih sodelavcev, izpade bedak!!! In ostali so bolj cenjeni.Žal, mogoče je to samo v mojem primeru, moji službi.

Sploooh ni to samo v tvojem primeru..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2007 18:34:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Ne, res ni to samo v tvojem primeru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2007 18:44:07   
mika
Nati ti je dala dober odgovor. res pa je, da sama moraš prit do tega spoznanja in bit hladnokrvna do šefovih izpadov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2007 19:15:19   
Samoyedka
Nati, bi še jaz uporabila isti citat kot Baguška- svinj...je več kje, pa to še v takih organizacijah, ko bi si človk najmanj mislil...

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2007 23:07:07   
Anonimen
Izčrpana sem od nadur, preobremenjenosti od neorganizacije, večkratnega dela ene in iste stvari zaradi nejasnih navodil....

Naredi svoje delo in pejt ob štirih domov.
Preizkušeno pomaga ob neorganiziranih in koleričnih šefih.

Ampak to je bilo še v mojih mladih letih, zadnja leta je precej bolje. Šefi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2007 11:27:34   
karmy
pri nam se gre igra, kdo prej šefa okol obrne okol prsta je car user posted image user posted image user posted image  bl k se norca delajo iz njih bolj popularni so....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2007 11:50:38   
pika74
Jaz mu vse v glavo povem in se nič ne šparam. Ko naredi napako, jih dobi po prstih. Pred vsemi ga okrcamuser posted image user posted image user posted image , potem se mi pa opravičuje, kot cucek...user posted image . Hudiča je treba zgodaj navadit na red, pa napake že v kali zatretuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
13.1.2007 12:56:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2007 14:33:16   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A vi se vsi razumete s šefom? Men že počasi vse dol pada. Izčrpana sem od nadur, preobremenjenosti od neorganizacije, večkratnega dela ene in iste stvari zaradi nejasnih navodil....

sem bila na istem kot ti in ko se je zacel zatikat se s placili,sem rajs sla...

zdej mam pa najboljsa sefa,ki je zlo flexibilen in predvsem fer...in tko zadeve lepo funkcionirajo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2007 0:17:21   
Anonimen
S šefom in šefico sploh ne govorim, tako smo skregani. user posted image user posted image user posted image

Jaz trdim, da ne po moji krivdi, onadva seveda obratno. user posted image user posted image user posted image

Ampak imata res čudne ideje... Promet podjetja oz. delo zame v pisarni je odvisno od strank, ki telefonirajo in želijo naše storitve... če nihče ne kliče, potem jaz pač nimam česa početi... ampak če nihče ne kliče, to ni moja krivda... po moji logiki, seveda... saj mene stranke ne poznajo... stranke imajo kontakt z ostalimi zaposlenimi in pa npr. s šefom in šefico... podjetje prepoznajo in želijo uporabljati storitve na podlagi dobrega glasu, odmevne reklame ali česa podobnega... vem, da sem jaz člen v tej verigi (prvi kontakt s stranko sem jaz), ampak z mano stranka kontaktira šele PO tem, ko se odloči, da bo poklicala... odloči pa se iz zgoraj naštetih razlogov... če se torej stranke ne odloči poklicati (prvič, npr.), to z mano nima nič... onadva pa sta si zapičila v glavo, da imamo premalo prometa zato, ker me, punce, v pisarni ne dvigujemo telefonov... ja seveda jih ne, ko nihče ne kliče... naj telefonske aparate uporabljam namesto uteži, da si začnem oblikovati mišice al' kaj?... Točno to sem rekla šefu in šefici... še danes ne vem, zakaj sta znorela...

Pogovor o financah z njima je nemogoč... plača je že 2 leti enaka... do tolarja enaka... nimata nobene želje po povišanju... ko jima poveš, da se ti je v dveh letih rodil otrok, 2x povišala najemnina, 2x je bila inflacija, sedaj so še euro-podražitve... oni pa nič... 700 SIT/uro očitno do pamtiveka... pa še en hec je... za vožnjo v službo imam dogovorjeno ceno s popustom 700 SIT v eno smer... to je sedaj 2,92 eura... Potem pa vidim na specifikaciji zaokroženo na 3 eure... Je*e se meni za 8 centov, ampak vseeno sem povprašala, ali se mi je potem tudi urna postavka dvignila na 3 eure... Odgovor šefice:"Nehaj spraševati neumnosti, ker te imam počasi zadost'!"

Do konca je znorela, ko sem ji odvrnila, da ima prav - da je res neumnost njo spraševati, če bo povišala plačo... saj po tolikih letih bi pa tudi jaz že lahko vedela, da je kaj takega vprašati v tej firmi neumnost...

Ja, tako se razumemo, ja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2007 7:32:44   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Je tudi pri nas tako. Najbolj pa me moti to, da ko ene delajo vse kontra in nimajo pojma, kaj sploh delajo,  da potem vse otale mečejo v isti koš, namesto da se to dotični osebi pove.

Nati, "jebi veter" user posted image . Le katera je to, auser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2007 12:23:11   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Izčrpana sem od nadur, preobremenjenosti od neorganizacije, večkratnega dela ene in iste stvari zaradi nejasnih navodil....

Neorganizacija je ključna beseda, verjemi, da bi se z zelo dobro organizacijo dalo veliko naredit. Šef, ki ne zna dobro zorganizirat delovnega procesa in dajat jasna navodila slabo vpliva na delavce in samo jemlje energijo ... žal je veliko takih ... user posted image  ... rešitev? Če si prišla do plafona pejdi do njega in mu povej! Z argumenti in možnimi rešitvami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2007 12:30:47   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Do konca je znorela, ko sem ji odvrnila, da ima prav - da je res neumnost njo spraševati, če bo povišala plačo... saj po tolikih letih bi pa tudi jaz že lahko vedela, da je kaj takega vprašati v tej firmi neumnost...

Kje hudiča pobiraš? user posted image  A celo noč, namesto da bi dvigovala telefon in si oblikovala mišice razmišljaš, kako boš zabila šefico? user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2007 22:06:09   
Anonimen
Načeloma se s šefom razumem super - ker sem sama sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Si morda pomislila, da si krivična do šefa? Moram ti povedati, da sem tudi jaz izčrpana od nadur, preobremenjenosti in večkratnega delanja ene in iste zadeve. Pa te zanima zakaj?
Zato, ker imamo mi, šefi, nad sabo še druge šefe, ki pred nas postavljajo vedno bolj butaste zahteve. Nam so lani oktobra poslali vsa poročila nazaj (mi smo jih seveda polali januarja in na prvi glas čakali 10 mesecev), ker smo imeli na njih kaoda napačni znakec(vmes, ko smo mi že poslali poročila, so ga zamenjali). So nam vrnili 3000 strani poročila, pa smo morali vse znake z novimi znaki prelepit in vse skopirat, označit s: fotokopija je enaka izvirniku in moj podpis in jim še isti dan vrniti.
SEdaj smo do danes spet morali poročati za EU pa so nam v četrtek posalil nova navodila (s sodelavko sva imeli že vse izračunano in pripravljeno) pa smo v petek in danes vsi delali nadure, kaj bomo pa drugega, če hočemo denar za plače - še vedno smo vezani na državni proračun. In vse to se vleče.
3 leta nazaj sem na PDP visela v službi in izpolnjevala neka poročila, ker smo jih morali do polnoči vrniti na dotično ministrstvo (še ob 18.00 sem bila v službi).
Glede na to, da sem rodila 1.1. s CR, bi mi pripadalo vsaj 2 meseca počitka, a ne? Po 15 dneh sem že pisala poročila, 7. februarja pa izpraševala na POM.
Niso vedno samo šefi slabi, včasih je tudi sistem slab, še posebej če gre za javno službo. Saj si mi ne izmišljujemo pravil, postavlja nam jih država.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 10:05:18   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: raho
Niso vedno samo šefi slabi, včasih je tudi sistem slab, še posebej če gre za javno službo. Saj si mi ne izmišljujemo pravil, postavlja nam jih država.

Se strinjam.
Drugače je pa rešitev tudi druga služba. Ampak to ni glih enostavno vednouser posted image
V sedanji službi postavljati nove odnose, uf, a se to sploh dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?