|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Preveč ljubosumna
12.1.2007 15:02:24   
ronja
jagoda, noben se še ni rodil samozavesten, to si moramo vsi nekak izborit. Partner lahko pri tem pomaga, ne more pa tega namesto nas naredit. Probaj si izgradit samozavest, kot so rekle, s hobiji, z nečim, kjer se boš počutila uspešna, pojdi magar prelafuat maraton, karkoli, ker ni nemogoče, res ne, sploh ker se zavedaš svojega problema!
Tudi jaz sem bila nesamozavestna, čeprav na ven nisem tako delovala, nisem bila ne debela, niti nisem imela nikoli problemov na faksu, recimo, fantje so se tudi lepili name, ampak sem vseeno bila nesamozavestna in sem se spremenila. Sicer nisem bila ljubosumna in sem se res vedno samo nasmehnila, če je fanta katera osvajala, ampak to je samo različna reakcija in kar se tiče samozavesti,ti pa garantiram,d a se to da spremenit.

Mogoče te bo tole potolažlilo: pri nama je bilo (in do neke mere je še) obratno: jaz sem bila vedno goflja (kar ste gotovo že ugotoviliuser posted image ) in se rada zabavam v družbi, on pa je bolj tih in je bil bolj nesamozavesten. Ni pa nikoli kazal ljubosumja, ker je vedno vedel, da bi mu pri priči ušla - saj veš, vetar se vezat ne možeuser posted image . Mu je bilo pa vseeno kdaj hudo.
Ampak tudi on se je spremenil, veliko je tu pripomogla ena služba, ki je to zahtevala, postal je veliiiiiiko bolj samozavesten in zdaj je včasih še bolj kot jaz! Sem strašno ponosna nanj! In vesela zanj, saj je nekaj najlepšega, ko tvojemu najljubšemu nekaj uspe in je zato bolj srečen!user posted image
Ampak tudi dokler je bil nesamozavesten, je bil moj najljubši in sem ga imela najrajši in ga ne bi nikoli zamenjala za tiste gofljače in zabavne kolege! MIška, ljudje vidimo tudi pod površje! in tam se skriva marsikaj - dobrega in slabega! Tvoj fant definitivno vidi, kaj je dobrega na tebi in zato hoče ostati s tabo! VERJEMI MU!!!! Povej mu, da rabiš malo spodbude, da ti veliko pomeni njegova pohvala in sigurno te bo pohvalil - in to res gradi samozavest! Ker midva si vedno rečeva, če mava lahko takega fajn fanta/punco, že nisva tak slabauser posted image ...

Pa še nekaj, kar te veseli, si najdi, da se zaposliš in da doživljaš uspehe, ni nujno, da so priznani od zunaj, glavo je, da jih ti doživljaš kot uspeh! Če pa jih vidijo še drugi, pa še toliko bolje, bo šlo hitreje, ker vsaka pohvala pomaga...

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.1.2007 15:15:45   
ronja
Aja, če ti ni odveč it k psihiatru, bi ti mogoče res lahko pomagal, saj to ni neka huda napaka, ampak lahko pa brezveze zakomplicira življenje in te na ta način stane partnerja, ki bi bil idealen zate...

Aja, da ti še povem za svojega fanta: zdaj je on v poznani družbi tak, kot si ti opisala svojega: vesel, humoren, šarmanten,... In punce se kar lepijo nanjuser posted image . On tega seveda noče priznat, kot jaz nočem za fante, kadar mi on pravi obratno, ampak res ga zdaj majo puce zelo zelo rade, povsod ga osvajajo, sploh ko je bil v tisti službi in temu primerno zrihtanuser posted image !
Jaz pa se smejim in sem ponosna nanj in vem, da mu to daje neko samozavest, čeprav noče priznat in to jemljem kot kompliment, kako fajn fanta lahko imamuser posted image Probaj še ti tako jemat, ti da samozavest, namesto da bi ti jo zbijalo!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.1.2007 23:16:38   
Anonimen
Privlačnost ni v šminki, ki jo damo na obraz, ampak v lepoti, ki jo obraz izžareva. Ne v obleki, ki jo damo nase, ampak v gibanju našega telesa. Ne v sladkih besedah, ampak v toploti besed.

In manj kot poudarjamo svojo lepoto, lepši smo, ker smo samo mi taki, Diorjeva šminka pa je enake barve na vseh "popolnih" ustnicah.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.1.2007 8:55:30   
puka
O draga Jagoda tud jaz sem en tak podoben primer in moj partner tudi.verjetno bi si imele veliko za povedat,lahko se mi javiš privat, pa bi morale s skupnimi močmi to počasi reševati...
lep dan

(odgovor članu jagoda25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?