|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bronhomunal
11.1.2007 8:41:45   
urši*
Ker je Luka kar naprej bolan(14 dni doma,3 dni v vrtcu, spet bolan), nama je zdravnica predpisala Bronhomunal. A ga je katera dajala svojemu otroku in ali se je dobro obneslo, je pomagalo?
Hvala za odgovore, lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bronhomunal
11.1.2007 9:31:30   
BaNeLa
Živjo,

Bronchomunal P - to je otroški, je preverjeno koristen. Jaz imam otroka s posebnimi potrebami, ki je dopolnil 3 leta. Ker mu je vedno kakšen infekt sprožil epileptični status, sem po navodilu zdrvnikov v bolnici pričela letos že septembra s trimesečno preventivno kuro . To je izgledala takole: September - 10 dni 1 kapsula, Oktober (enaki dnevi kot septembra) - 10 dni 1 kapsula, November (enaki dnevi) - 10 dni ena kapsula.

Moj Lan je definitivno letos bil precej manj prehlajen in ni imel enega bronhitisa.

Tako, da priporočam.

Lp

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2007 13:35:09   
barbara b
Moj je ravno pojedel vseh 30 komadov in je v tem mesecu dni že drugič bolan. Torej mojemu user posted image ni nič pomagal. Ima pa probleme z glasilkami.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2007 15:34:29   
manca79
Barbara b; baje da če ne pomaga po prvem ciklu, je treba terapijo nadaljevati.
Meni je pomagal in to ful.

lp
M.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2007 10:40:17   
tananejka
Zelo pomembno je, da se začne z jemanjem kapsula takrat, ko je popolnoma zdrav.

Jaz iz prve roke ne vem, prijateljica pa pravi, da je njenemu sinku terapija zelo pomagala. user posted image

Veliko zdravja!!user posted image

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2007 11:05:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Zelo pomembno je, da se začne z jemanjem kapsula takrat, ko je popolnoma zdrav.

Ma menda zdaj to ni več pomembno, menda da je še celo bolje, da se jemlje hkrati z antibiotikom, čeprav ni nujno.
Mi smo ga jemali prejšnjo zimo in kaj pa vem. Res ni imel bolezni za antibiotike, ampak neke čudne hude viroze, ko se v bistvu niti na krvi ni videlo, ali gre za bakterijo ali virus. No, ker antibiotik ni pomagal, so sklepali, da gre za virus, čeprav ga v preiskavah na v krvi niso izločili. Meni pa je skozi tale Bronchomunal hodil po glavi, kot da ni mogoče to krivo, da se je vse zmešalo ...

Je pa to v bistvu kot nekakšno cepivo proti bakterijam, ki pri 50 odstotkih otrok prime, pri ostalih 50 pa ne. To je meni tako pojasnila pediatrinja.

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2007 21:23:58   
* Mateja *
naš ga je pil prvič letos, zdej imava še eno 10 dnevno kurp. Prejšnji teden je bil bolan ko user posted image . Zakaj, ne vem! Po krvi pa ni bilo ne tič ne miš, na koncu pa naj bi bila vseeno viroza!
Sicer pa smo zadovoljni, drgač, trkam, ni še bil bolan!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2007 22:53:34   
bini
kolikokrat na leto pa se priporoča ta kura z bronhomunalom... mi smo našo prvo imeli od avg-okt, pa si upam pomislit, da morda pa to pomaga, da je letos precej bolje z zdravjem (se ne hvalim!!!)... zdaj pa ne vem kdaj naj rečem za drugo dozouser posted image .. mi lahko katera pomaga?? ker pri nas jih naša pediatrinja ne predpisuje glih, sva jih dobili od alergologinje na kateri sva bili na pregledu...

Svet je lep!!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.