Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 28.1.2007 8:57:19
|
|
|
|
LARIKA
|
Brez problema . Meni se to ne zdi nič takšnega
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 1.2.2007 14:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo... Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete? NE namreč meni je zadnjič to prvič predlagal in sem samo debelo pogledala in enostavno nisem mogla.. Ve zmorete to? NE lp
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 6.2.2007 12:54:47
|
|
|
|
muška
|
rekel mi še ni, sem pa ene parkrat sama prakticirala, ko sem spila malo več kuba libre - takrat sem korajžna ko , moj pa tudi komaj čaka, da me malo napoji in se greva potem konjenico po spalnici
< Sporočilo je popravil muška -- 6.2.2007 12:55:04 >
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 7.2.2007 17:35:48
|
|
|
|
LaraCroft
|
ko je šel moj dragi za 1 teden na športne priprave v turčijo, peti dan nisem več zdržala in ko me je zvečer (kot vsak večer prej) poklical, sem ga presenetila in se začela zadovoljevati, tako da me je poslušal po telefonu od takrat naprej mi velikokrat reče naj to ponovim v njegovi prisotnosti. kasneje mi je zaupal, da prej tega ni upal prositi - ni vedel ali ga bom zavrnila in bo on izpadel tepček.
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 7.2.2007 19:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, nič takega... tudi po telefonu sva se šla hotline enkrat, ko je bil na poti 14 dni... Je pa res, da s prejšnjimi tipi nisem mogla tega narest, z njim pa so mi bile vse stvari kar naenkrat čisto naravne...
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 12.2.2007 15:33:07
|
|
|
|
Meceno
|
Lepo je ja, če imaste v spalnicah vse zavore odprte.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 13.2.2007 13:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti jih nimaš?
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 15:08:52
|
|
|
|
ašun
|
Zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 15:12:49
|
|
|
|
purple
|
Zakaj ne, malo samozavesti, pa vse gre.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 15:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne? Del predigre, mmmmm....
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 15:36:12
|
|
|
|
purple
|
To jih ful zrajca, moj je potem še bolj strasten !
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 15:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple To jih ful zrajca, moj je potem še bolj strasten ! Enako
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 17.6.2007 17:01:13
|
|
|
|
zmaj
|
Ah ja.....
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 18.6.2007 7:44:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Je pa res, da s prejšnjimi tipi nisem mogla tega narest, z njim pa so mi bile vse stvari kar naenkrat čisto naravne... Isto pri meni. Drugače pa je najboljša varjanta (sej ni treba, da ti reče, da daj roko na njegovo pa pejd zravn), ampak naslednjič sama roko položi na njegovo, kasneje jo on lahko umakne in nadaljuješ sama. Sej če ti ni, ti pač ni, ampak ko boš videla kako noro ga bo to vzburila, boš sama hotela še .
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 18.6.2007 10:17:08
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo... Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete? namreč meni je zadnjič to prvič predlagal in sem samo debelo pogledala in enostavno nisem mogla.. Ve zmorete to? lp ja mu ustrežem, in to pogosto počnem...
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 26.6.2007 15:13:31
|
|
|
|
helena80
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmoka Nama obema je to čisto nekaj naravnega in to redno počneva pred in med seksom. Neka vrsta popestritve pač. Pri nama je do tega prišlo čist spontano in je neke vrste predigra. Mojmu je ful vseč, da me opazuje, ko se igram s tamalo. Ponavadi si ga ob opazovanju tudi sam drka.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 26.6.2007 19:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne in še enkrat ne četudi bi me na kolenih prosil.Potem naj raje gleda kero drugo mene ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2007 20:55:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 3.7.2007 12:19:41
|
|
|
|
barcaffe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo... Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete? namreč meni je zadnjič to prvič predlagal in sem samo debelo pogledala in enostavno nisem mogla.. Ve zmorete to? Ja, velikokrat se. Zadnjič je celo zaspal, in se bila primorana nadaljevat sama Ne čisto zares, brez zafrkancije. Se zgodi, lp
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 3.7.2007 12:59:06
|
|
|
|
srki
|
, živemu človeku se vse zgodi.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 3.7.2007 13:02:01
|
|
|
|
nina.malina
|
Brez problema Ga ful vzburi in je potem sex še bolj divji. Pa on si ga tudi pred mano brez problema na roko, včasih mu ga pa sama.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 3.7.2007 21:38:05
|
|
|
|
jest123
|
Moj je čisto ubrisan na to da se samozadovojujem pred njim in ja to tudi rada delam. Če mu pa zraven še razlagam, kaj počnem ali kako sem to počela sama sem mu pa kar trga. Sex je potem 1A.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem 4.7.2007 23:21:54
|
|
|
|
frrrr
|
kot predigra čist kul
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?