Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Umivanje obrazka in koliko čaja 8.9.2004 19:17:34
|
|
|
|
dory
|
Obrazek mu umijem zjutraj, pred opoldanskim spanjem in zvecer pred nocnim spanjem, potem pa lepo namazem s kremico, da je koza mehka.. Nas je pri treh mesecih spil priblizno 100-200ml tekocine, tudi sedaj pri stirih ni izjeme :)...pa prav tako popapca svoj obrok...:)
|
|
|
|
Umivanje obrazka in koliko čaja 8.9.2004 22:08:17
|
|
|
|
ajf
|
jaz ji nisem nikoli umivala ustne votline obraz sem ji umivala z mokro vato - zjutraj, mogoče se zvečer, zdaj pa kar pod pipo čaja je takrat spila 100-200ml, en dan več, drugi manj
|
|
|
|
Umivanje obrazka in koliko čaja 9.9.2004 1:28:38
|
|
|
|
mala Zala
|
Hvala vsem za odgovore. Blanka, Trboveljčanka? Morda se poznava:)! LP:zajcek:!
|
|
|
|
Umivanje obrazka in koliko čaja 9.9.2004 2:19:10
|
|
|
|
Annny
|
Hoj, glede čaja...zakaj nekateri pravijo, da naj bi cca. do 6 meseca otroku zadostovalo- kar se tekočine tiče- samo materino oz. adaptirano mleko? To se mi zdi čudno...jaz bi bila žejna, hm(-: Pa še to: kateri čaj? Hippov? Domač? Se splača kupiti Hippiov čaj za novorojenčke? Spomnim se, ko je mene mami kot majhno deklico 'poskusila navaditi', da bi vsak večer spila skodelico navadnega Bebe čaja, brez sladkorja...bljak. Seveda ji nikoli ni uspelo. Aja, pa še to: Hippovi čaji imajo dodan sladkor- kaj to ne vpliva slabo na rastoče zobke? Otročkom potem očistite usta ali kako? Mogoče je bilo kakšno vprašanje tudi čudno, ampak res mi ni jasno((-:
|
|
|
|
Umivanje obrazka in koliko čaja 9.9.2004 8:17:50
|
|
|
|
dory
|
Ne Annny ze dolgo ni vec pravilo, da naj bi dojeni vso potrebno kolicino tekocine pridobili od mamice...otrocku moras ponudit tekocino...ce jo bo rabil bo ze pil... Mi imamo hippove instant caje..so zelo dobri..no in pri stirih mesecih se nimamo zobkov, zato se ne skodujejo..delam pa malo manj sladke pa je :) papa,teja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?