timoteja
|
Dober dan vsem. Tudi letos sem se povabila malo na kak čvek in na RR. Večkrat se zalotim pri razmišljanju o napakah (ali nenapakah") ki jih delamo pri vzgoji otrok. Imamo deklico staro skoraj 3 leta, ki je po mojem mnenju dokaj ubogljiva, nimamo težav npr.pri vožnji z avtomobilom, da se zvečer zaspi v svoji sobi in postelji (seveda ob moji prisotnosti), je pa zelo živahna. Naš oči pravi, da je mala razvajena, ker ne uboga vedno na ta prvo besedo, vendar se z malo potrpežljivsti da veliko doseči. Nisem pa pristaš nekega pretepanja (kaka po riti je že padla, druga pa ne), in sem bila včeraj kar frapirana, ko smo imeli na obisku znance, ki imajo deklico toliko staro kot je naša, in jo je očka v soboto orng prebuhal, zaprl v sobo, ker je cel dan neki nagajala.Je pa res, da njihova mala, ko so npr. na sprehodu, hodi mirno kot vojak, naša npr. jo zanima vsak list, travica, bager ali pes, ki pride mimo, vse bi rada vedela. V glavnem zanima me, koliko "ostrine" si dovolite pri vzgoji otrok, ali ste zelo potrpežljivi, veliko dopovedujete, kakšna kazen se vam zdi primerna? HA, HA , in da se še pohvalim, z mojim lubijem od 1.1. NE kadima več! Tako, za pogum vsem, ki bi rade prenehale.Lep dan.
|