Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 9:49:53
|
|
|
|
Tula
|
Živijo, punce! No, ker se je naša 18-mesečnica odločila, da ne bo spala v vreči, pa tudi pajac-pižama ji ni po godu, me zanima, če je katera kje videla takšno pižamo, ki se zapenja na hrbtu? Najbolje bi bilo, če bi bila na zadrgo, ker se gumbi takoj odpnejo. Vseh idej bom vesela! Lep dan še naprej, v MB je full sonček! :-)
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2007 10:08:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 10:13:18
|
|
|
|
Tula
|
nalin, živijo! v mislih imam še vedno pajac-pižamo, samo z drugačnim zapenjanjem, ker si tamala vse zna sama sleči, tako da klasična pižama, žal, ne pride v poštev.
|
|
RE: Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 10:16:53
|
|
|
|
*pepelka*
|
Tudi mi imamo podobne težave, le da smo še mesec mlajši. Naša sploh noče spati v spalni vreči. Do poletja to ni bil problem, poleti je bila tako le v bodiju, ali pa v pižami, sedaj pa noče nazaj v vrečo. Imamo pa pajaca, ki ga na zadrgo zapenjamo na hrbtu. Ker sem ga dobila, ti ne znam povedati kje je bil kupljen.
|
|
|
|
RE: Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 10:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj lahko kar navadnega okoli obrneš, da se zapne na hrbtu, pa je. Pa vrečo tudi.
|
|
|
|
RE: Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 12:14:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi smo takšne pižamice kupili v Avstriji v c&a.
|
|
|
|
RE: Pižama, ki se zapenja na hrbtu 9.1.2007 12:31:35
|
|
|
|
Tiamo
|
v Leclerku sem jih videla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2007 14:34:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?