ronja
|
Ja, po moje je možno, da si noseča, ni pa nujno. Ja, pazi metoda res ni najbolj zanesljiva, zanosiš lahko tudi zaradi predsemenske tekočine, ki se izloča ves čas odnosa in tudi v tej se najde kako semenčece... Ja, lahko je vse samo zmeda, ampak malo verjetno, glede na to,d a se ti je dogajalo isto pri prejšnji zanositvi... Ja, če nečeš veš otrok, uporabljajta rajši kondome do tabletk. Mogoče pa se zato ne zaščitita, ker si v bistvu želita še 3... (Tvoje pisanje mi namreč zelo tako zveni, kot da bi mela rada še tretjega...) Ja, seveda boš zmogla 3, če si 2, boš pa še 3, vsi, ki imajo tri, pravijo, da se tretji komaj pozna - pa pri nas smo bili tudi trije oz. smo še:) Pa saj maladva bosta tudi hitro zrasla. Ja, očitno si vaju tale res želi Ja, seveda boš šla lahko vmes v službo! Na splav pa po moje kar pozabi, prvič ti je že za prej žal, drugič si tega froceka po tem postu sodeč kar malo želiš, tretjič pa ne vem, če ga sploh delajo 1 mesec po prejšnjem splavu, ker lahko pripelje do sterilnosti, vsaj tako so kolegici povedali, je mela splav pred par leti in se je isto kot ti bala, da je naslednji cikel spet zanosila - no, pa ona ni, na srečo... Veliko sreče in sporoči nam 20ga, ok?
|