Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 21:09:29
|
|
|
|
rija
|
Evo, mi bo končno uspelo naklofat nekaj stavkov in prilepit tole sličico: Tak je zgledalo 4. januarja (na rd mojega sinka ) ko sem odpeljala prvi del darovanih in za darovan denar kupljenih stvari na pediatrični oddelek murskosoboške bolnišnice. Desni na sliki je predstojnik naše pediatrije dr. Bedrnjak, ki kar verjeti ni mogel, da darujemo vse pripeljano in da je ena, še večja dostava na poti. In če rečem, da je ostal dobesedno brez besed, ne pretiravam. V prvi fazi smo darovale: voziček stolček za hranjenje žličke z dolgimi ročaji pumpice za nos termometre za vodo kahlice igrače slikanice nogavičke copatke flaške cuclje ...? mogoče sem sedaj še kaj pozabila v nasledni turi pa peljemo še ostalo kupljeno, ker enostavno nisem imela časa se zapeljat do ene forumovke in prevzeti kupljenih stvari...predvidoma se bo to zgodilo v sredo. Takrat pa poročam. Še enkrat iskrena hvala vsem, ki ste pomagale. Naj mi oprostijo v teh stresnih dneh tiste, ki sem se jim morda pozabila osebno zahvaliti na ZS. Skupaj zmoremo vse Ste pa seveda vse darovalke vabljene v Prekmurje, k mami Riji na en veliko kofetek, ali za njuškalo sokec....
< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.1.2007 12:44:24 >
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 21:36:12
|
|
|
|
iva01
|
O lepo, ma veseli da je uspela še ena akcija, to se mora čim večkrat ponovit. Kar pa se tiče pa nič ne obljubljam, ker verjetno še Prlekije nebi našla, kaj šele tvoje hiše
|
|
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 21:37:44
|
|
|
|
rija
|
o, našla bi nas, našla....
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 22:47:01
|
|
|
|
muki1
|
Rija, jaz imam še eno vrečko igrač . Najbliže, pa največja opica, ko ti še tega nisem dostavila. Lahko jutri peišlepam v trgovino?
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 22:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Me zelo veseli, da nam je uspela še ena akcija!!!
|
|
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 8.1.2007 22:54:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Rija, jaz imam še eno vrečko igrač . Najbliže, pa največja opica, ko ti še tega nisem dostavila. Lahko jutri peišlepam v trgovino? Lahko, kar ti je lažje, lahko pa tudi prišlepaš kar k meni domov, pa dobiš še kavico ali pa v trgovino.....
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 9.1.2007 7:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo! Čim več takšnih akcij.Enkrat bom res morala iti malo v Prekmurje,samo kaj ko je tako daleč.Morda bomo pa kmalu lahko po luft leteli,pa se takrat oglasim.
|
|
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 9.1.2007 13:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija o, našla bi nas, našla.... Težko . Sedaj smo na vrsti še na našem koncu. Že delam na tem. Sam da se najprej znebimo vseh domačih živali v hiši - beri: vodenih koz. RIJA
|
|
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 9.1.2007 21:15:42
|
|
|
|
Wahoo RR
|
bravo ...sem vesela da je uspelo in da še ni konec sliko sem morala zbrisat, ker je bila prevelika... Jo bom poskusila prilepit na novo
|
|
RE: Poročilo prvi del - pediatrija MS 9.1.2007 23:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 ker verjetno še Prlekije nebi našla, kaj šele tvoje hiše To sem tudi jaz mislila... prvič v življenju v Prekmurju, potem naj pa eno hišo najdem... ja, ja... vse ostale bi lahko zgrešila, verjemi... te pa zihr ne... A ne, Rija? Pa čestitke za uspešno akcijo, seveda!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?