Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam grem v LJ na ultrazvok... 8.1.2007 20:05:04
|
|
|
|
Nasy
|
...zaradi pregleda pred odstranitvijo pregrade v LJ? Gospa na telefonu mi je nekaj razlagala, da je to v stari porodnišnici, da se gre skozi nek steklen tunel mi lahko katera obrazloži to, saj kje je porodnišnica nova, vem, klinični, itd. Samo pol me zmanjka, ko je začela razlagat, skozi tunel, pritličje, vrata desno ali levo kam? Se opravičujem, če je to bilo že kje razloženo, sem bila že tako živčna, ko sem končno doklicala in končno dobila datum. Kam pa za spermiogram, imamo že datum in uro.. Hvala!
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 9.1.2007 15:59:33 >
|
|
RE: Kam grem .. 8.1.2007 23:48:33
|
|
|
|
pot
|
Za spermiogram gre partner v Leonišče, v staro stavbo poleg porodnišnice, je ob glavni cesti, prav tako kot porodnišnica. Na ultrazvok pa moraš najbrž iti tako, da prideš, do tistega tunela, ki povezuje staro in novo porodnišnico. Iti pa moraš nekaj nastropij više, da prideš do tunela. Samo jaz se ne spomnim ali sem šla peš ali z dvigalom. Če vprašaš vratarja ti bo povedal. Potem, ko prideš pa skozi tunel pa takoj na levi strani imajo UZ. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Kam grem .. 12.9.2008 9:30:30
|
|
|
|
KulGirl
|
Tudi jaz imam eno vprašanje glede UZ. Naročena sem za v ponedeljek ob 11:30. Koliko časa maksimalno bom porabila tam?
|
|
RE: Kam grem .. 12.9.2008 10:58:32
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem pa na UZ že bila, sem šla kar samoplačniško. zdaj moraj počakati, da dobim , to je čez približno 14 dni in potem se naročiti na datum operacije. mi je pa sestra rekla, da upa, da bom še to leto na vrsti...
|
|
|
|
RE: Kam grem .. 12.9.2008 11:00:08
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl Tudi jaz imam eno vprašanje glede UZ. Naročena sem za v ponedeljek ob 11:30. Koliko časa maksimalno bom porabila tam? pri meni je pregled in pogovor trajal dobrih 10 minut. na vrsto sem pa prišla takoj, ker ni bilo nobene gužve. kot sem pa že omenila, sem šla samoplačniško..
|
|
|
|
RE: Kam grem .. 12.9.2008 11:54:39
|
|
|
|
KulGirl
|
Ja vem, da je UZ hitra zadeva. Želela sem vedeti ali je v stari porodnišnici gužva in koliko se čaka, da vem kaj reči v službi...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?