Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 12:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Prišla .
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 15:34:12
|
|
|
|
Fargesia
|
Žal mi je....
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 17:07:01
|
|
|
|
soni
|
Naj ti povem, da sem imela sama zelo podobne znake in da se je tudi moja danes nesramno prikazala. Vendar upam, da tudi za nas nekje posije sonce in da bomo enkrat začutile, kako je če v nas nekdo raste.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 17:56:24
|
|
|
|
stunfek
|
Ja, ta želja po je res nenavadna v smislu naših navideznih znakov. To čakanje in prepričanost, da ta mesec pa bo. Le koliko časa lahko zdrži ženska v nekem optimizmu, ko jo mesec ze mesecem obiskuje . Jaz sem šele na začetku te poti, pa mi je že čisto jasno, kako težko je to čakanje in upanje, če na koncu spet ni nič. Je to morda samo neučakanost in nepotrpežljivost? Jaz imam od danes do 15.1. svoje plodne dneve. Moti me samo to, da ne verjamem, da je temu čisto tako. Teoretično že. Praksa pa je itak pokazala raznorazne variacije na temo. Zakaj se mi to zdi problem? Ker se nekako pripraviva do samo ob teh plodnih dnevih. In če to ni to seveda nimava nobene možnosti. Ahhhh, zakomplicirano to vse skupaj! Se spomnim, ko sem bila prvič noseča, kako me je zadelo kot strela z jasnega. Sicer sva bila že poročena samo sva še uporabljala zaščito. No in dvakrat je nisva. Pa nič nisem vedela kateri dan je to in kdaj je moja O. NIč nisem čakala, nič ugibala. Samo eno jutro sem se zbudila in so me bolele dojke in bilo mi je slabo. Takoj sem vedela in poslala svojega v lekarno po test. Valjda, da je bila moja črtica ful bolj očitna kot testna. Zdaj imam pa vse naštudirano, čakam na znake, ki se vsi izkažejo za ustvarjene v moji glavi . Test naredim en dan pred pričakovano , zato ker ne morem počakati še dveh dni?!? Halo?!? Kako naj bom malo bolj skulirana in manj obsedena s tem, kdaj bom zanosila?
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 22:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, kako kaj? Se počutiš v redu? Si naredila še kakšen test? še vedno rahla? Upam, da bo vse v redu! Sporoči nam.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 22:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, šele zdaj sem videla nadaljevanje.. Sem bila tako neučakana nad tvojim razpletom, da nisem niti obrnila strani. Oprosti. Mi je prav hudo! Ma saj veš, da ne smemo obupati. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom... 11.1.2007 22:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Stunfek.. Z mano in mojimi testi ter nosečniškimi simptomi je isto. Žal nisem še ugledala , toda ta psiha v pričakovanju . Neverjetno. Skoraj sama sebe sem prepričala, da je to to, milijon znakov.. potem pa .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?