|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se zdite same sebi
8.1.2007 11:47:25   
Anonimen
lepe in privlačne? Je na vas kaj kar bi rade spremenile?Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to?
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se zdite same sebi
8.1.2007 12:09:48   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

lepe in privlačne? ja
Je na vas kaj kar bi rade spremenile?Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? liposukcijo trebuha in stegen (ne gre in ne gre dol oz. skupaj user posted image )
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner kot lepo in privlačno
in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? da, skoraj vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 12:50:31   
Anonimen
lepe in privlačne? ja
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? Niti ne ..
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? manj dlak edino user posted image  lahko tudi nic ... pa trenutno +2 kg user posted image
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? Lepo in privlacno .. ja, pove vsak dan ali pa skoraj vsak dan ... vcasih tudi po veckrat

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 13:03:37   
Anonimen
lepe in privlačne? NE
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? NE
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? NIČ
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? NJEMU SEM ŠE KAR VŠEČ, NAJBRŽ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 13:11:51   
Anonimen

lepe in privlačne? Ja.
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? Ne, še moj baročni trebušček mi je zelo všeč.
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? Ne bi spreminjala. Sem to kar sem, tudi zaradi svojega videza in majhnih napakic. Prav zaradi teh napak se imam rada - ker nobena druga ženska nima čisto istih.
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? Mi velikokrat pove in pokaže, da sem lepa in še kaj drugega zraven. Ampak podrobnosti so samo za najina ušesa user posted image .

V srednji šoli sem se kar obremenjevala s svojim videzom. Potem pa sem ugotovila, da lepoto in privlačnost izžarevamo, je v nas samih, odraz naše dobre samopodobe, samozavesti. Lepota in privlačnost nista nekaj zunanjega ampak izhajata iz notranjosti. Karizma, žar...

< Sporočilo je popravil Ankica -- 8.1.2007 13:13:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 13:19:43   
CUKRČEK
Ja, sama sebi se zdim čisto kul...spremenila oz. odstranila pa bi, če bi lahko pa ne morem, strijeuser posted image Jih imam ful.  JA, pa "razkocinila" bi se trajno.....kocine mi še bolj grenijo življenje kot strije

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 8.1.2007 13:21:14 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
8.1.2007 13:20:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 15:28:36   
kapica
Jaz sebe tudi vidim kot privlacno in lepo, ne bi nic spremenila. Tudi moj mozek je enakega mnenja, drugace ne bi kr naprej letal za mano  user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2007 16:30:36   
anckabancka
Jaz se počutim lepo in privlačno, kljub temu, da sem rodila dober teden nazaj. Moj mož je itak tako navdušen nad mano, da je že takoj, ko sem prišla domov začel odštevat tistih 6 tednov po porodu. Je čisto srečen, ker nisem bila šivana.user posted image
Tudi sama sem si zaenkrat kar všeč... Še nekaj kilc od nosečnosti, pa trebušček do poletja zrihtat in bom čist zadovoljna...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2007 18:55:29   
Anonimen
lepe in privlačne?

Vsak dan po tretji kavi. Prej se pa še ne zavedam sebe...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2007 19:17:47   
cuma

lepe in privlačne? Ja!user posted image
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to?
Trajna depilacija morda, pa imela bi naravno nepovešene prsi user posted image !

Mislim, da sem mu všeč, mi pa tega ne pove vsak dan, niti vsak drugi...o šit, pravzaprav mi tega letos sploh še ni povedal user posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2007 23:25:52   
Anonimen
lepe in privlačne?

Lepa ne, simpatična pa. Privlačna? Kakor za koga - vsake oči imajo svojega malarja. Ampak ja - sama sebi sem v osnovi všeč.
Je na vas kaj kar bi rade spremenile?Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to?

Povsod je kaj... Jaz bi si (oz. si bom, samo da najdem dovolj "jajc" za to") dala "joške skup sestavit". To, kar imam zdaj, niso joški. user posted image user posted image user posted image

Kamikaza ima očala, tako, da je čisto vseeno. user posted image user posted image user posted image  Ampak spet ja - baje sem mu všeč (vsaj tako je rekel enkrat v trenutku slabosti user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2007 7:36:09   
srki
Ja, sem si kar všeč, za privlačno se sicer nimam, rekla bom tako, kot Kerensa, vsake oči imajo svojega malarja. Mojemu sem očitno privlačna, če me imauser posted image , vaj upam no. Da bi me pa vsak dan posebej hvalil, pa še nisme slišala iz njegovih ust. Njegov pogled mi vse pove.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2007 8:15:37   
Marogica
lepe in privlačne? sem zadovoljna 
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? ja
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? povečat joške in zmanjšat jezikuser posted image
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? sem mu všeč

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2007 8:28:01   
Anonimen

lepe in privlačne?ma ka pa vem, sem pa nism :)
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? ja shujšala za 20 kil pol bi si pa sama seb zdela lepa in privlačna. ko to pišem se bašem s kruhom in medom :((
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? imam možnost, da shujšam, sam vole ne. dala bi se še lasersko odstranit ene par bulc po obrazu, na lasersko odstranjevanje dlak sem že hodila pa se mi zdi da jih imam zdej več k pa prej, pa dala bi se joške dvignt, ampak si jih ne bom ker preveč boli :)
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? prav da sem mu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2007 8:55:34   
Aja32
lepe in privlačne? uf, kje pa...
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? ni, da ni...
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? vse kar visi, bi dala stran oz. popravit...aja, pa podaljšala bi si noge..... user posted image user posted image user posted image
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? ja, pravi, da sem mu všeč - pa to pove skoraj vsak dan... ma čuden okus... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 10.1.2007 8:56:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2007 9:38:51   
kitty
lepe in privlačne? da predvsem privlačne
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? bolj mehko peto na stopalih in kurje oko
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? zgoraj navedeno
vidi me kot nekaj kar mu paše, da tudi pove

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2007 21:07:13   
Magi*

lepe in privlačne?  sama sebi sem všeč taka kot sem. zdaj celo bolj, kot v rosni mladosti:)

Je na vas kaj kar bi rade spremenile? kako malenkost pa že.

Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? v bistvu bi želela samo kak (1 do 2) cm manj čez boke. skromne želje.

Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč?  možu sem zelo všeč taka kot sem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2007 9:36:21   
Moyca_
user posted image  kak za koga. Za sebe pa odvisno od dneva

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2007 16:15:42   
* Mateja *

lepe in privlačne? ja, ko se zrihtam, v trenirki doma sem pa bolj obupna
Je na vas kaj kar bi rade spremenile? jaaa
Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to?
manjši in lepši nos, večje joške in bolj ravne noge, kar pa mislim, da se ne da, imam namreč mal "kalonce"
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner?  lih včeraj je komentiral, da sem preveč suha
in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? Ja!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2007 19:52:27   
paris

lepe in privlačne? Vsako leto bolj user posted image   Je na vas kaj kar bi rade spremenile?   Ko sem bila še smrklja bi, zdaj pa ne več!  Če bi imele to možnost,da na sebi nekaj spremenite,kaj bi bilo to? Saj pravim, nič!
Kako mislite,da vas vidi mož ali partner in ali vam pove kdaj,da ste mu všeč? Jaz vem, da me vidi lepo in seksi, ker mi to velikokrat pove.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?