|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko in mlečni izdelki, kdaj?
7.1.2007 22:01:21   
ElaM
Kdaj ste otrokom namesto adaptiranega začeli dajati navadno mleko, jogurte, skuto?

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko in mlečni izdelki, kdaj?
7.1.2007 22:04:37   
eya
Jogurte in skuto kot cel obrok po 8. meecu (žličko kisle smetane v zelenjavo po 7. mesecu), mleka še ne (user posted image  je star dobrih 9 mesecev).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 22:05:45   
eya
Pa sirčke tudi po 8. mesecu.

< Sporočilo je popravil eya -- 7.1.2007 22:08:25 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 23:08:17   
natalia
sveže prekuhano mleko pri 11.mesecih. sir, skute, jogurte pri 6.mesecih.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 9:06:52   
Bonnie_RR
Pri 6,5m je začel jest skutke, jogurte ipd., adaptiranega mleka pa še nismo zamenjali.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 9:12:59   
ribica.
Skutka  pri 6. mesecu.
Jogurti pti 7. mesecu.
Mleko sem mu včeraj prvič dala, ker pri meni malo usiha, on pa bi kr vlekel v nedogled. Zato sem mu dala na flašo za probo mal mleka in žliki čokolešnika. Zmazal v sekundi. Ampak ne bomo prakticirali vsak dan. Tudi pri starejši sem začela s čokolešnikom na flašo pri 10. mesecu pa je blo ok.  Seveda ne vsak dan in govorim samo o večernem obroku. Drugače mleka samega pa nisem dajala za pit, ker itak ni hotla.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 19:18:36   
mml
Kanček kisle smetane ali malo parmezana za okus, od 6.5 meseca, skuto od 7. meseca in jogurte od 8. meseca dalje, adaptirano mleko od 10. meseca, ampak ga tako ali tako ne pije. Sicer za pripravo jedi (pire, šmorn,...)uporabljam navadno mleko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 21:40:49   
sarazan
Danes smo bili prvič v vrtcu, Sara je stara 11,5 meseca. Za zajtrk so imeli mlečni obrok pripravljen z alpskim mlekom. Za malico je dobila tetrapak alpskega mleka!

Še sreča, da sem jo od nekje 10. meseca navajala na navadno mleko (res počasi, po požirkih). Sicer bi me danes kap. user posted image

No, hočem povedat, da tiste, ki boste dale otroka v vrtec, ne čakajte s kravjim mlekom do 1 leta. V nasprotnem primeru bo vaš otrok naenkrat dobil veliko dozo kravjega mleka, kar lahko izzove alergijsko reakcijo. No, moje mnenje.

Izdelke iz kravjega mleka smo pri nas uvajali zelo počasi od nekje 7. meseca. Danes je Sara vse, razen jogurt ji ne diši preveč.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 16:28:04   
tati2
Skuto in jogurte ji dajem od 6,5 meseca dalje.

Stara pa je 8 mesecev.
Včeraj pa sem ji prvič naredila čokolino z alpskim mlekom in sicer polo vode pol mleka. Nareila pa sem ji ga zato z alpskim, ker adaptiranega ne mara oz,. sploh ne odpre ust, če je kakšna stvar narejena z adaptiranim mlekom.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

zanositev
sashy

Koliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?

takoj (56%)

po treh mesecih (15%)

po 6ih mesecih (8%)

po 9ih mesecih (0%)

po enem letu (5%)

poskušava že več kot dve leti (15%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!