|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LINEX kapsule proti driski
7.1.2007 20:57:06   
Marelica
Naša je imela ene parkrat vmes drisko in sem ji v mleko nasipala prašek iz kapsul Linex. Na navodilu piše, da je po 7 dneh po odprtju vsebina neuporabna in sem šla v lekarno nabavit nove kapsule. Še dobro, da sem zajamrala, da še porabit nismo mogli, kar imamo doma, ker mi je farmacevtka rekla, da je baje to narobe napisano. Da se lahko po pravem uporabi v roku enga meseca. A ima katera kake izkušnje s temi kapsulami? Malo čudno se mi zdi, da bi bila v navodilih taka napaka...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LINEX kapsule proti driski
7.1.2007 21:05:10   
pearl
Mislim, da se linex da kupi tudi v škatlici. Stekleničko, ki sem jo odprla sem jo tudi sama kmalu zavrgla, čeprav sem porabila le dve, pa še to le polovički.

PS Pri driskici nam je najbolj pomagal borovničev čaj.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 9:38:05   
vesna.com
Jaz sem kupila v škatlici,tako da je vsaka posebej pa maš pač pol doma ko rabiš.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 12:32:30   
Marelica
Zanimivo. Jaz se m pa še ekstra vprašala, če se da v kakem drugačnem pakiranju dobit. Mi je rekla, da ne, da je to edino. user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 12:42:30   
Magi*
u mater, tega pa sploh nisem prebrala. sem prej vedno dobila tiste, posamezno pakirane kapsule na ploščici, zdaj pa so mi dali v steklenički. sem mislila, da tako pakirajo po novemuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 12:55:01   
Seven*
Marelica, v teh kapsulah ni nic zelo skodljivega. Noter so bakterijske kulture tipa Lactobacillus in druge, ki pomagajo obnoviti crevesno floro. Zelo podoben zadeve ki so v bioaktivnih jogurtih.

Gospa sem.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 19:26:08   
Marelica
Seven, hvala za skrb. Saj to vem, sem si prebrala cela priložena navodila... Ne gre se za škodljivost ampak, če te bakterije po enem tednu po odprtju res ne pocrkajo in potem itak ni nobenega učinka. Glede na to, da punce pišejo o posameznem pakiranju mora že nekaj bit na tem. V čem bi pa sicer lahko bil štos?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?