Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 7.1.2007 21:05:10
|
|
|
|
pearl
|
Mislim, da se linex da kupi tudi v škatlici. Stekleničko, ki sem jo odprla sem jo tudi sama kmalu zavrgla, čeprav sem porabila le dve, pa še to le polovički. PS Pri driskici nam je najbolj pomagal borovničev čaj.
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 9:38:05
|
|
|
|
vesna.com
|
Jaz sem kupila v škatlici,tako da je vsaka posebej pa maš pač pol doma ko rabiš.
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:32:30
|
|
|
|
Marelica
|
Zanimivo. Jaz se m pa še ekstra vprašala, če se da v kakem drugačnem pakiranju dobit. Mi je rekla, da ne, da je to edino.
|
|
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:42:30
|
|
|
|
Magi*
|
u mater, tega pa sploh nisem prebrala. sem prej vedno dobila tiste, posamezno pakirane kapsule na ploščici, zdaj pa so mi dali v steklenički. sem mislila, da tako pakirajo po novem
|
|
RE: LINEX kapsule proti driski 8.1.2007 12:55:01
|
|
|
|
Seven*
|
Marelica, v teh kapsulah ni nic zelo skodljivega. Noter so bakterijske kulture tipa Lactobacillus in druge, ki pomagajo obnoviti crevesno floro. Zelo podoben zadeve ki so v bioaktivnih jogurtih.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?