|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kadar spi, spi nemirno
7.1.2007 16:51:11   
atteya
Kadar (redko) mali spi, se v spanju praska po glavi in obrazu (na roke mu dam rokavičke proti praskanju, pa jih sname), z nogami s sebe zbrca oddejo in se po postelji zvija kot kača. Zaradi vsega tega se takrat, ko spi, zbudi. Ne vem kako naj mu preprečim zvijanje in brcanje. Rokici mu že primem, da je miren, nogic ne dovoli umirit in se potem začne dret.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kadar spi, spi nemirno
7.1.2007 16:55:46   
ms3
poskusi s spalno vrečo za dojenčke.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 18:55:25   
tulip
Kaj pa kakšen čaj, ki pomirja? KOliko pa je star?

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 19:19:13   
S@nta
Mamo full podoben problem, si cel obraz spraska, pa nohtkov več ne gre bolj postrič, mu jih morama vsak drugi dan krajšat, drugače ga zbudi,ko se opraska.
Zdaj ga mučijo zobki in pripisujem nemiren spanec temu.Upam,le da bo več oziroma dalje spal,ko ga neha to boleti,ker se full pogosto zbujamo, največ uro in pol spi skupaj.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 19:56:59   
Luskan
Daj ga v bubo (povij ga) - pleničko preloži na trikotnik, položi jo npr. na posteljo, nanjo pa user posted image , in sicer tako, da ima vrh trikotnika pod ritko (ne vem, kako naj drugače napišem); prvi krak trikotnika oviješ okrog njega tako, da prekriješ desno roko in krak zatakneš pod levi bok (na ta način "ukrotiš" njegovo desno roko, torej mora biti plenička napeta), nato pa z drugim krakom prekriješ levo roko in zatakneš krak pod desni bok in ga, ko ga daš spat na desni bok, rahlo podložiš s pleničko, da se ne prekucne na hrbet.
Jezus, upam da sem to zdaj tako napisala, da se razume.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 11:26:00   
S@nta
Je kr razumljivo napisano,ampak močno dvomim,da bo pustil,da ostane tako utesnjen,bomo danes poskusili in upam,da ne bo jezeuser posted image

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 15:41:15   
Luskan
Jeza mogoče bo na začetku, potem pa začne uživat oz. se umiri. Vsaj pri nas je bilo tako, pa tudi dolgo je spal takrat. Poročaj, kako je bilo.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 21:59:06   
Pokora
V tako bubo povijajo nedonosencke ze v porodnisnici, da niso nemirni. Jaz nasega osemmesecnika se vedno kdaj ko je nemiren tako zavijem (jaz pravim da naredim sarmicouser posted image ). Prvo se mu zdi malo zamalo in protestira, potem se pa umiri in spi ko bubica.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 20:11:34   
Pobalami
Moj user posted image ko je bil še čisto novi dojenček si je v spanju slekel majčko, tisto na preklop s trakci, tako je ponoči mahal z rokico.user posted image

Mojega vem, da je skozi šraufalo- krči, zato se je premikal in zvijal tudi v spanju.

Tudi po glavi in ličkih se je praskal. Skoraj do 5 meseca. Najprej sem mislila, da ga srbi, ker je imel tudi suho koža, ampak sčasoma sem ugotovila, da se prav tako praska zaradi krčem, Ker ga je bolelo se je žokal po glavi in se je spraskal. Dala sem mu rokavičke.

Sem zdajle prebrala tudi tvoj post o spanju. Pri meni je bilo zelo podobno, sem mislila, da me bo kap zadela, resno. Bila sem čisto brez pomoči in še v novem kraju. V vsakem primeru preživiš. Uporabljala sem košek in malega zibala. V košku je spal največ 20 min skupaj. Zares je spal samo v naročju, zato sem se ulegla, ga stisnila k sebi in sva spala. pri zadevah ko si kronično utrujen zame vsa načela odpadejo. Otroka samega pa ne bi pustila jokati, nekaj je če ga pustiš da malo pojokca drugo pa je če se zares joka.

Izboljša se v 4 mesecu ko malo bolj začnejo opazovati okolico, recimo iz ležalnika, Če bi pred 15m imeli v BC ležalnik za otroka, ki vibrira ga bi takrat sigurno kupila.

Krči so pri nas trajali do 5 m, v lažji obliki do 10m.

Meni je zares pomagalo, da sem si rekla, da je Luka samo enkrat tak dojenček, tako luškan in ne bo nikoli več tak. In kot so ti će svetovali, pejdi ven na kavo za urco, dve. Da malo odklopiš.

< Sporočilo je popravil faca -- 9.1.2007 20:38:40 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2007 21:10:26   
atteya
Star je tri mesece in pol. Bom poskusila tole s pleničko - bubico.
Sem pa včeraj poskusila "zapret" ga v spalno vrečo za otročka, pa je kaj hitro z eno roko našel odprtino za roko, potem je pa jokal, ker je imel drugo utesnjeno.

O rezultatih bom poročala.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?