|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hitro raste noga?
7.1.2007 11:09:51   
tinkatonka
Doma imam 10,5 mesečnika, ki že dela prve korake. Ker ima kar veliko  nogo, sem mu kupila pred novim letom visoke luštne gležnarje št.21, da mu jih lahko obujem še z termo nogavicami, zdaj ko bo zunaj bolj mrzlo (no ja, naj bi bilo bolj mrzlo). Doma drugače nosi copatke št.20, a mu niso čist prav (raje pol številke prevelike). Glede nato, da se jutri začnejo razprodaje, bi mu rada kupila ene luštne supergice, najbrž Nike na superge.si. Ampak zdaj sem mal v dilemi katero številko naj mu kupim, ker se mi sanja ne, kakšno št. nogice naj bi imel tam aprila enkrat, torej čez 3-4 mesece. A naj mu kupim 21, al 22?? Kakšen nasvet?? Kako hitro so vašim fantičkom rasle nogice pri tej starosti???

Hvala za vsak nasvet in mnenje.

Lp Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.1.2007 11:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako hitro raste noga?
7.1.2007 11:21:07   
sezam
Težko oceniš, ker ne raste enakomerno user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 11:25:11   
Anonimen
Če bi imel Ciciban 21, kar bi mu verjetno kupila za takrat, potem mu Nike kar kupi 22.

Moj Tibor bo zdaj star 5 let in ima nogo 28 ali 29. Tako da noga potem ne raste več tako hitro. Čeprav, če bolj pomislim, jaz s tem nikoli nisem imela problemov, pa ne vem, ali sem kupovala (nenamenoma) toliko večje čevlje ali kaj, da so mu bili res eno sezono vedno prav. Ko je bil še manjši. Zdaj so mu pa npr. vsi zimski čevlji prav še od lani. Pa tudi nisem namenoma kupovala večjih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 11:25:38   
Pingvinčica
Tako kot so ti že predhodnice napisale. Zelo težko je ocenit, jaz sem Tii menjavala skoraj enkrat mesečno. Začele smo z št.18 sedaj pa je stara 19 mesecev pa smo na št.23. Jaz mu jih raje ne bi kupovala vnaprej. 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 13:07:06   
tulip
Mi kupujemo čevlje na mesec in pol, zdaj bomo menjali od št. 21 na 22. Je težko rečt in vnaprej kupovat, predvsem v taki starosti.user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 14:15:12   
frutka_
Jaz mislim, da mu bodo 22-ka Nike-ce ziher prav spomladi, še malo prevelike. Vmes bo poletje, boš spet morala kupiti ene sandalčke tako bo verjetno lahko nosil teniske še na jesen. No, tako nekako je bilo pri nas.
Mi smo zdaj na št. 25.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2007 15:34:20   
vesna.com
Glede na to da z menjavo na superge.si ni težav ti svetujem da naročiš 21,če so mu malo prevelike bo v redu,če bi mu bile pa prav,pa zamenjaj za 22.Drugač pa mislim da mu bodo spomladi prav 21.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2007 15:44:43   
tina104
Naš je dobil prve čeveljčke avgusta, torej pri 12 mesecih, št. 22, prav tako copatke. Oboji so mu še vedno prav, pa je že skoraj 5 mesecev od tega. Res pa da ima zdaj za zunaj že tudi št. 23.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!