|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet milumil
5.1.2007 16:25:25   
bianka
včeraj sem naša dva malčka pričela hraniti z hrano od milupe-MILUMIL.Meni se to mleko zdi tako gosto da komaj teče čez tisto malo luknjico pri aventovi flaški.A se je še kateri to dogajalo,ali naj povečam luknjico na flaški?
Sedaj smo uporabljali HIPP- PRE pa je bila čisto drugačna pesem.

lp,hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet milumil
5.1.2007 18:08:16   
kofetek2010
najboljše, da kupiš tak cucelj:

user posted image

in po potrebi obračaš, pač odvisno kolk je gosto user posted image  

naša je tud na Milumilu (že od začetka) in pije na ta variabilen cucelj v položaju I
gris od Milupepa pije na položaju III

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2007 18:39:29   
max23
Mi imamo milumil samo ponoči in sem ugotovila, da ga najprej zmešaš v pol vode in dobro pretreseš in šele nato dodaš mankajočo količino. Pa je ful boljš, ker se mi zdi, da če bom dala večji cucelj bosta prehitro pojedle in potem vse zbruhale. Probaj mogoče bo boljše.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 20:56:40   
janca
Jest tut dajem milumil HA2. Mam pa aventovo dudico dvojko. Tko da mora mali kr vlečt. Ampak kr gre tko da mogoče ti tut probaj z dvema luknjicama. Odsvetujem ti pa da povečaš luknjico. Bo šlo prehitro pa se mu lahko fajn zaleti. Pol pa... sej veš panika.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 21:07:56   
anajmad
Mi tudi pijemo Milumil,sam pa uporabljam chiccotove cuclje iz kavčuka,na podoben princip 1-3 pretoke,kot so aventove. Ko je bila mlajša,oz. Milumil 1 je pila skozi enko,potem pa z dvojko je postajalo vse gostejše in sedaj s trojko,pijemo Milumil 3 z rižkotom in Plasmon piškotki.Malce stoka,ampak popije pa vse.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 22:21:48   
Nisaa
Ja mi mamo tud milumil pa ga normalno popija na aventovem cuclju od 1-3 ima pa na dvojki ,prej ko smo meli cucelj z dvema luknicama pa mleko proti polivanju pa sploh skoz ni šlo tko da smo takoj na reducirni cucelj prešaltali in je super,mi smo ga meli že pred tremi meseci!
Še to me zanima milumil kupljen v slo je v prahu  tisti ki ga prodajajo v avstriji je pa v zrncah ,sploh mi ni jasno zakaj taka razlika je pa v avstriji občutno cenejši!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 14:55:13   
Anonimen
muilomil 1- flaška nuby -------zelo zadovoljna

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?