|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
4.1.2007 22:34:02   
Spark
Moja punčka je stara 2l, in imamo zadnja dva meseca težave s spanjem. Ponoči komaj zaspi (od 21 pa tudi do 23h), zjutraj vstane že ob 6:00 za v vrtec. Čez dan v vrtcu normalno spi, čez vikend, je pa ne morem uspavati. Sploh ne znam več. Zaspi mi v avto, če kam gremo popoldne.
Vem da otroci pri tej starosti potrebujejo zaosti spanca, ampak, jaz je ne znam več dati spat.
Imate kak, dober nasvet????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
4.1.2007 22:40:40   
Anonimen
kako pa jo daješ spat? kako zvečer in kako popoldne?

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 23:34:29   
viv_
Pri nas je pri tej starosti "palilo", da sem ji rekla, da greva popoldne počivat, ne pa spat. In če je rekla, da ne bo spala, sem ji rekla da jasno da ne, da bo samo počivala.

Potem sva se skupaj ulegli na posteljo (meni je ful pasalo, ha ha) in sva skupaj "počivali".

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 8:32:12   
Mimi*
Enako,kot pri Viv.Samo pocivat....spat pa ne!

Pa nekakšna rutina pred popoldanskim spanjem je tudi v pomoc,npr;pri nas skoraj vedno poje juho,preden gre spat,ko pa vstane pa skupaj jemo kosilo.
In tocno ve,da ko je juha v trebuscku,je na vrsti pocitekuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 9:03:38   
Badeja
Jaz imam v bistvu enak problem, s tem da je star 16 mesecev. Zvečer mi gre lepo spat okoli 20.00 ure, upam da nisem kaj preveč rekla user posted image . Čez dan pa taki problem da groza. Zdi se mi da je vse skupaj že na silo. Pri njemu ne pali počivanje, ker samo plazi, hodi, skače pa vse ga zanima od ure, do povštrčka....

Tudi meni bi prišel kakšen nasvet zelo prav, ker sem sama tudi že obupana s tem uspavanjem. Če pa grem kam z avtom, pa mi lahko že ob 10 spi.

LP

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 11:49:34   
Anonimen
Ja, mi smo tudi "počivali".user posted image

(odgovor članu Badeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 10:36:22   
Boni3
Ja naš tudi počiva popoldan in ne gre spat.Popoldan tudi ni zaspan,je kvečemu zmatran,največkrat pa počivan.Pa bog ne daj ,da bi se kdo zmotil in rekel,da gre spat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 12:40:06   
nejcko
Pri nas tudi "počivamo" z 2,5-letnico in 5-letnikomuser posted image . Je pa s tamalo drugačen problem, ker zvečer dokaj težko zaspi, zjutraj bi pa spala tudi do desetih - čisto po mamiciuser posted image oz. nadaljuje babjo tradicijo nočnih sov naše familije.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?