|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost ploda
4.1.2007 15:07:06   
Anonimen
Hojla,

Pred tednom dni sem bila na merjenju NS (12t 2/7) v ljubljanski porodnišnici, kjer so mi izmerili velikost ploda TT 64 mm. Zaradi krvavitev sem bila danes na urgenci, kjer so mi zmerili plod prav tako TT 64 mm. Ali je možno da je bila današnja meritev bolj površna in odvisna tudi od starosti in kvalitete UZ. Pikica se je lepo premikala, srček je delal, vseeno pa me skrbi,  ker v tednu dni ni zrasel niti za milimeter, čeprav mi G na uregenci ni nič omenil, da bi bilo kaj narobe.

Ali je imela že katera podobne izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikost ploda
4.1.2007 15:12:10   
Mina1
Jaz sem bila v drugi nosečnosti cel mesec v istem tednu, ker so najprej menili, da je plod starejši, kot je v resnici bil, takod da verjetno ni skrbi, da bi bilo kaj narobe, gotovo bi kaj povedali, če bi bilo kaj narobe in tako.

Nič ne skrbi, pazi nase in na svojo pikico. Lepo nosečnost vse do konca ti želimuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 15:20:59   
Anonimen
Mene skrbi zato, ker sem zanosila z IVF postopkom, tako da točno vem koliko je plod star.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 15:26:58   
Pilar
Glede na to, da so ti merili na dveh različnih Uz, so možna odstopanja. Ne pokažeta dva UZ enako. Ni nobene panike. Res ne.

Pri meni je bil Jure  v 37. tednu na enem UZ večji, nato v 38. tednu, pa na drugem UZ manjši. Dva dni pred porodom je pokazal UZ težo slabe 3 kg, rodil se je pa z 3630 g.

< Sporočilo je popravil Pilar -- 4.1.2007 15:29:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 15:38:35   
najina pikica*
tudi jaz ti svetujem,če se le da se ne obremenjuješ z velikostjo in težo ploda,vse te meritve so približne in možna so različna odstopanja....prav tako pa je tudi s starostjo ploda!sicer pravijo,da naj bi se dalo "točno" določiti starost ploda tam do 11-12 tedna...
ti lepo uživej in se prepustu prečudovitem toku nosečnosti....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?