Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 4.1.2007 13:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaposlitev kot gospodinjski pomočnik, če imaš 100% invalida z odločbo. Moraš pa bit zaposlen in ne na zavodu. S to zaposlitvijo izgubiš pomoč in postrežbo za otroka, vendar se zakon glede tega ureja. Tako ima moja teta oz. je zaposlen njen mož. Za nakup avtomobila s znižanjem davka le-tega pa pa to ne velja več. Mi lahko kakšna napiše kaj več glede te cestnine oz. če je še kakšna olajšava?? Tnx
|
|
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 4.1.2007 14:12:45
|
|
|
|
digi
|
Nalepka za avto - invalid.... Potem valda dodatek za nego otroka s posebnimi potrebami.... Otroci dodatek k štipendiji... Hm.... sem vidla enos tran, ko ej full o tem napisano,amapk ne vem kje,ko ugotovim, prilepim link
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 5.1.2007 11:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Zaposlitev kot gospodinjski pomočnik, če imaš 100% invalida z odločbo. Moraš pa bit zaposlen in ne na zavodu. S to zaposlitvijo izgubiš pomoč in postrežbo za otroka, vendar se zakon glede tega ureja. Tako ima moja teta oz. je zaposlen njen mož. Za nakup avtomobila s znižanjem davka le-tega pa pa to ne velja več. Mi lahko kakšna napiše kaj več glede te cestnine oz. če je še kakšna olajšava?? Tnx http://szds.si21.com/zakonodaja.htm tu je prav za cestnino, ostale pravice si pa preberi na spodnjih dveh linkih, ki sem jih prilepila
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?