Medvedka
|
Ojla! Zdaj pa sem spet z vami. Tokrat se vam pa res iz srca opravičujem, ker ste tako dolgo (mislim, da nekaj več kot en dan... ;)) čakale na novice iz moje strani. Opravičujem se vam, če vas je skrbelo... Upam pa, da me razumete, sem bila tako vesela, da je vse OK, da sem si drznila na RR za kak dan celo pozabiti, čeprav pa prisegam, da na vas nisem pozabila. :love: :love: :love: :love: :love: Pravzaprav sem prav veliko mislila o tem, kako boste vesele, ko boste izvedele, da je z nama vse OK, večina pa še zato, ker vam je uspelo uganiti. ;) Kinokija izgleda, da se ne da in še vedno upa v čudež, da se bo do poroda pojavil še lulček... Čestitam, Kinokija, res si pravi prototip človeka, ki se ne da! Odslej bomo lahko imele Kinokijo kar za prispodobo vseh, ki se ne dajo... :bravo: :bravo: :bravo: Ajsha, ko tole napišem, grem pogledat vaše slikice, ki verjamem, da bodo lepe. Sicer pa si mislim, da Z Lucijo vsi prav uživate. Alja, skuliraj se čim bolj, da bodo tudi cukri čim lepši, ker sicer se ti bodo poznali na GHbA1c - po mojem k njegovi vrednosti najbolj prispevajo cukri za kakih 14 dni nazaj, kaj več že bolj težko. Poskušaj se izogniti cukrom nad 10mmol, ker visoke vrednosti sploh zelo hitro dvignejo vrednost GHbA1c. Kakorkoli že, od vsega, kar te v teh dneh čaka, pa si najbolj želim, da se s Tomažičevo dogovorita za zanositev in da dobiš črpalko. Upam, da nas že v roku dveh mesecev obvestiš o veseli novici, namreč o :modri: (ClearBlue ima modre črtice, zato rozastih ne bom dodajala). Katja, veselo na delo! Izgleda, da delaš s tako vnemo, da nimaš časa za RR. Pa nič hudega, boš že našla čas, a ne... ;) Ribica, sem ti pozabila povedati, kje so delali UZ. To je bilo v pritličju, zraven vrat na katerih piše, da je notri ambulanta (ali nekaj v zvezi) za otroke in mladostnike z epilepsijo. Če je to tam, kjer si mislila, pa ne vem. Upam, da se ti počutiš v redu in da bo na kontroli oktobra vse OK. Glede oktobrskega srečanja ne morem še nič reči, bi mi pa seveda najbolj ustrezalo na dan pregleda, saj že tako ful hodim v LJ. Je pa tudi res, da bova oktobra itak šla tudi v šolo za starše, tako da bo na razpolago najbrž celo več dni. Ajsha in Katja, a se je treba za šolo kaj prijaviti ali enostavno kar greš prvi ponedeljek v mesecu? Lepo se imejte, midve vas lepo pozdravljava! Medvedki
|