|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hodi na "V"
3.1.2007 16:57:39   
vanč
Moj piščanc je star 15 mesecev in hodi na V. (s stopalci rahlo navzven).  Shodil je točno pri 12 mesecih. Ali menite, da se bo počasi uravnalo ali bi mogla opozoriti našo pediatrinjo oz. kakšne izkušnje imate ve? Pozorna sem ratala, ker sem opazovala njegove vrstnike in vsi imajo stopalca lepo naravnana naprej.

Hvala!

vanč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hodi na "V"
3.1.2007 19:11:00   
bobek05
vanč, pri nas je bila situacija podobna... shodil je okrog 1 leta in še kar nekaj časa nosice rahlo obračal navzven. me je že skrbelo in sem nameravala poklicat terapevtko zaradi tega, potem pa je kar sam od sebe nehal (pred pribl. 1 mesecem) - zdaj je star 18m

malo še počakaj, po moje se bo popravilo.. sem pa tudi opazila, da je bil "V" tudi odvisen od čevljčkov - npr. v copatkih nikoli ni delal "v"ja, pa tudi v določenih čeveljčkih ful manj, pa imamo vse čevlje od cicibana in superfita (zgleda, da je tudi odvisno od modela, pa koliko opore ima v gležnju)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2007 21:28:17   
mily
Ja ful je odvisnov od čeveljčkov. Naša ja pri enih copatkih tudi tako čudno zavijala nogico, da sem jo že peljala k pediatru pokazat. Tam je najprej hodila v copatkih in potem še bosa. Mi je blo kr mal nerodno, ker nisem sama opazla, da samo v nogavičkah hodi pa lepo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 21:35:20   
POKPOK
Moja punčka je, preden je shodila, izrazito medialno obremenjevala stopala (tako imam napisano v izvidu RA). S stalno NF terapijo, z nenehnim popravljanjem, se je to zelo zelo popravilo, ne pa popolnoma. Jaz pi pokazala pediatrinji.
Za mojo je obvezna ortopedska obutev, torej Ciciban.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 14:27:11   
vanč
Sej mi imamo samo cicibanove čeveljčke. Za doma imamo pa copatke na nogavičko. Res pa je, da je v copatkah ali na boso nogo bolj izrazito. Bom pa vseeno vpeašala pediatrinjo, ker se mi zdi da  ornk vleče na "V".

Hvala za odgovore!

vanč

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 22:03:05   
mily
Vanč poglej ga kako hodi bos. Tudi jaz sem imela prve copatke Ciciban in so ble popolnoma zanič. Nekaterim otrokom pač ne ustrezajo, pa naj rečejo kar čejo. Jaz sem ji potem še večkrat kakšne Cicibanke probala in v nobenih ni lepo hodla ali pa so tko čudno stali, da vse skupaj ni bilo za nikamor. Z drugimi čevlji nimamo težav.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2007 7:21:52   
vanč
mily!
Sej štos je v temu, da je najbolj izrazito, ko hodi bos. Najmanj se vidi v cicibanovih usnjenih čevljih,ki jih ima rahlo čez gležnje.  user posted image

vanč

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!