|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žlahta raztrgana plahta ;)
5.1.2007 13:40:58   
Anonimen
Jaz sem se poročila pred 10 leti in moram priznati, da naju je album takrat stal 1200 DEM (je nekje ekvivalentno današnjemu evru - vsaj zdi se mi). Res sva na album čakala 1 mesec, ampak nikoli mi ni bilo žal, da sva ga dala narediti.

Sedaj sem dala narediti album Črtomiru (za 2. RD) - neka nova tehnika (lahko si ogledaš v mojem albumu). Vse fotografije so bile že narejene, jih je pa bilo potrebno ful obdelati in vse skupaj sprintati in poslati vezat. Za album sem dala 500 evrov in se mi zdi malo, ker vem, da takšni albumi v LJ stanejo od 250.000 do 350.000. Že če gledaš, da je v albumu 22 A3 formata slik, en A3 format slike je 11.000,00 SIT, so samo slike več kot 220.000,00 SIT.

Sem pa mnenja, da so tovrstni albumi trajen spomin. Se mi pa npr. brezveze zdi dati 60.000 za to, da ti poroko posnamejo, ker filma tako ali tako ne kažeš vsakemu boiskovalcu, prej mu pokažeš fotografije.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2007 23:09:20   
Meggi
Mene pa Raho zanima, kako ste otročka zrihtal.

Je bil slikan v rumeni,  modri oblekici al je to prirejen. To je ja tolk fotk, da te vrže.

Drgač pa v redu. Si predstavljaš, kako (če) ga bo kazal svoji ženi in otrokom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2007 23:17:16   
Anonimen
Preoblačili smo ga. Sam je bilo vse slikano posebej - ne naenkrat. To so slike zadnjih dveh letuser posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?