Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 11:29:17
|
|
|
|
Julija08
|
Živjo, za kosilo in večerjo naj bi bilo isto, samo za večerjo pol manj. Tko, da če boš za kosilo hrenovko, bi morala za večerjo 1/2 hrenovke. Nikoli ne bi smelo biti isti dan mesa in mlečnih izdelkov. lp
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 11:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
V glavnem, draga Nina, tole si čisto narobe zastavila. Pa poglejmo: Z: sadna kupa...brez sladoleda in smetane - sadje mora biti ene vrste, količine za eno pest K: hrenovka, polnozrnata žemljica, paradižnikova solata V: jogurt Kosilo in večerja morata biit iz ene vrste beljakovin. Torej, če ješ za kosilo meso, je tudi za večerjo meso, če ješ za kosilo sir, je tudi za večerjo sir.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 11:41:18
|
|
|
|
nina166
|
Hvala punce...pol pa bo za kosilo tudi hrenovka...zajtrka pa še tudi nisem imela, tako da bo verjetno ena banana.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 11:41:56
|
|
|
|
total
|
Mi začnemo 15.
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 13:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi tudi, jaz bi tudi.. sam ne vem kako bom zdržala do 17-ih samo na sadju??? se mi bo ja zmešalo..
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 13:51:28
|
|
|
|
Kofi
|
ne vem kako bom zdržala do 17-ih samo na sadju??? Pojej vmes kako žemljico...ne bo škodlo...al pa na beljakovinsi dan rukneš kak sendvič samo s salamo pa kislo kumarco...to pa že najdeš v kaki trgovini al pa od doma prineseš... upam, da ti bo šlo... jaz sem tut v službi, pa bom probala...ne se že prvi dan predati usodi da ne gre :) Držimo pesti...
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 13:55:52
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz imam danes 2. dan, torej škrobni. Ravnokar si kuham zelenjavno rižoto, ki bo za kosilo in večerjo. Kako se bomo pa tehtali? 1X tedensko pa potem javimo koliko je minusa?
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 14:07:52
|
|
|
|
Julija08
|
Jaz si en dan prej skuham pol si pa sabo vzamem v službo. Vse se da, jem kar mrzlo rižoto, testenine s polivko, al pa pečen piščanec, pa parad. solato. Imam tudi možnost, da segrejem, ampak me vsi tko čudno gledajo, da raje kar mrzlo jem. Pa je prav okusno. Jaz bi imela tudi kosilo ob 17h, pa bi bilo potem čist prepozno večerja, pa še umrla bi od lakote. Probaj si vzeti s seboj.
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 17:12:07
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Je biv danes tudi moj prvi dan. zajtrk: dve pomaranči kosilo: kuhana jajca, kruh, rdeča pesa večerja: pol manj tega kar sem za kosilo LP
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 18:25:39
|
|
|
|
dory
|
Mi smo mel dones itak pogreb,tako da nisem se nc jedla...bom jutr...
|
|
|
|
RE: MINI BIKINI oz. TRSKE - 1.dan (B) 3.1.2007 19:53:04
|
|
|
|
triša
|
Evo tudi jaz sem zraven: zajtrk: kava KOsilo: zrezek,solata Večerja:dva jajčka Moj muci pravi, kolk ste babe nore, normalno živte pa vam ne bo treba hujšat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?