|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče pit
3.1.2007 9:28:48   
mateja 26
Jaz več nimam idej.Tamala(2,5 leti) noče nič pit,razen če ji dam v flašo s cucljem.Takrat spije tudi do 1,5 na dan najmanj.Ko ji pa flašo zamenjam z magičnim lončkom ali kozarcem ,se to ustavi in ,če spije 1-1,5dcl na dan je veliko.Zaradi te presnete flaše ima čisto požrte sprednje 4 zgornje zobke,pa luknjice so ji že zvrtalio,ker je bilo spodaj gnojno,....Zato ji ne dam več flaše in konec koncev je za flašo že prestara.Imate za mene kak nasvet?Kdaj ste vi ukinili flaše(doma imam še 16 mesečnika,ki ima tudi še flašo,iz magičnega pa noče pit,pije pa tudi iz kozarca)

hvala lepa

mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče pit
3.1.2007 16:36:34   
tulip
Si poskusila s slamico?  Mogoče bi ji bil všeč kozarček s kakšnim risanim junakom, ki ima okrog ovito slamico, bi ji bilo zanimivo? Ponujaj ji pijačo v kozarčku večkrat na dan po malo..
Če je z zobki tako, bi jaz prekinila s  flaško - a pije sladke pijače, da ima take zobke? Glede malo pitja pa je mogoče tudi stvar razvade, da če spije malo iz lončka, ji potem avtomatsko daš flaško in krog je zaključen.
Pa naj je juho in več tekoče hrane...
Kaj drugega se ne spomnim...
Moj 17mes pije tudi po flaši, pa po slamci ali iz lončka. Pije pa nesladkan čaj in vodo. Ne dovolim mu, da bi jo imel stalno po zobeh - popije, potem mu jo vzamem in spravim. In ima lepe zobke. Mogoče je problem v tem, da ona po malem srka cel dan, to je baje najslabše za zobe...

< Sporočilo je popravil tulip -- 3.1.2007 16:40:41 >

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče pit
4.1.2007 7:50:02   
honey
Mi smo za pitje flaško ukinili že pri 3 mesecih, smo začeli kar z magičnim lončkom. Pri 9 mesecih je pil iz kozarca in  nikoli ni bilo nobenih težav. Mogoče bi bilo res dobro, da poskusiš s tistimi kozarčki s slamico, naš ga je imel in mu je bil zelo zanimiv, potem ga je pa razbil in nisem kupovala novih, ker bi bilo rahlo predrago vsakih 14 dni nov kozarec kupit user posted image  Do nedavnega sem mu dajala ponoči še flaško z navadno vodo, potem pa sem kupila v Mullerju neko Fitness vodo, ki ima pokrovček s silikonskim zapiralom na princip kot magični lonček. Se pravi, da moraš malo potegnit, da priteče voda, se pa ne poliva. Poskusi s kakšno tako stvarjo, da ji bo bolj zanimivo. Malemu pa tudi čimprej ukini flaško. Ker midva sva bila ravno pred kratkim pri zobozdravniku in ga je zelo pohvalila, da je brez dude in flaše in rekla, da naj bi bili otroci tam nekje pri 18 mes. sposobni opustit te "grde" razvade. Hvala bogu je nam uspelo.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?